Bizden Haberler Son Dakika Vefâat Haberi 

Gülderen Barutcu Vefat Etti

Dolanlı mahallesinden İstanbul’da ikamet eden merhum Mehmet Yavuz & Aliye Yenigün kızı Merhum Erdoğan Barutcu eşi  Gülderen Barutcu(65) yakalandığı amansız hastalığa yenilerek dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastande vefat etmiştir. (29.10.2014)

Uzun süren tedavi sonrası Annesi Aliye Yenigün’ün vefatından sonra dahada ağırlaşan Gülderen Barutcu Dün akşam saatlerinde vefat etmiştir.Gülderen Barucu’nun cenazesi bugün(30.10.2014) İstanbul Sarıyer Emirgan’da kılınacak ilkindi namazına mütakiben İstanbul Zincirli kuyu mezarlığına defin edilecektir.

Vefat eden Gülderen Barucu’ya ALLAH’tan rahmet geride kalan kederli Ailesine ,akrabalarına,yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz…

36166

En son Haberler

One Thought to “Gülderen Barutcu Vefat Etti”

  1. Mustafa Yenigün

    Sevgili yeğenim Gülderen Barutçu’nun vefatı nedeniyle derin bir elem ve üzüntü içersindeyiz. Cenabı Hak’tan merhumeye gani gani rahmet, keder içersindeki Dübüşoğlu veYenigün Ailesi ile Barutcuoğlu Ailesinin tüm insanlarına ve dostlarına sabır ihsan etmesini niyaz eder başsağlığ dilerim. Allah mekanını cennet eylesin ve nur içinde yatsın.

    Amcası Mustafa YENİGÜN

Comments are closed.