Refarandumda Hayır Çıkınca Görevini Bıraktı

Beşikdüzü İlçesine bağlı Oğuz Beldesi’in Atatürk Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kılıç, belde ile sınır komşusu olan Resullü Köyünün Oğuz Belediyesine katılması yönünde geçtiğimiz günlerde yapılan referandum sonucunda hayır! çıkması nedeniyle muhtarlıktan istifa ettiğini açıkladı.

Muhtar Kılıç yaptığı açıklamada, Resullü Köyünde yapılan referandumda belediyemize katılmama yönünde hayır kararı çıkması sağlığımı olumsuz yönde etkiledi. Geçmişte yaptığım bir trafik kazası nedeniyle sağlık sorunlarımla mücadele verirken, böyle bir kararın çıkması sağlığımı çok olumsuz etkiledi. Bende istifa dilekçemi Kaymakamlığa sundum. Kabul edildi ve birinci aza Kazim Kurt  muhtarlık mührü resmen verildi. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum dedi.

30 Haziran 2012 ye kadar muhtarlık ara seçimi yapılacağını ve yeniden aday olmayacağını da belirten Oğuz Beldesi’nin istifa eden Muhtarı Hüseyin Kılıç, “Emekli olmak için uğraşıyorum. İnşallah olabilirsem; hayatımın bundan sonra ki kısmını insanlara iyilik yapma, faydalı olma yönünde yaşamak istiyorum” dedi.

Mithatgudu.com

 

 

 

 

En son Haberler