Oğuz Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği İftar Yemeği

Beşikdüzü İlçesine bağlı Oğuz Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazim Zıp, dernek adına düzenlediği iftar yemeğinde, Oğuzlularla bir araya geldi.

22.08.2011 Pazartesi günü akşamı, Beşikdüzü Dillioğlu Tesislerinde düzenlenen iftar programına, Oğuz Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazim Zıp, TÜYAD (Türkelli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Başkanı Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Encümen Üyesi Harun Demirci, Oğuz Beldesi Hürriyet Mahalle Muhtarı Mehmet Yenigün, Resullü Köyü Muhtarı Mustafa Demirci, Resullü, Dolanlı ve Çakırlı Köylerinden vatandaşlar katıldılar.

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Kazim Zıp, Dernek yönetimi olarak düzenledikleri iftar programına iştirak eden davetlilere teşekkür etti.

Ardından TÜYAD (Türkelli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Başkanı Refik Yılmaz da yaptığı konuşmasında, Oğuz Köylülerinin dayanışma ve kaynaşmasına vesile olacak bu gibi programların düzenlenmesinin önemine vurgu yaparak programı düzenleyen dernek yönetimine ve iştirak eden herkese teşekkür etti.

Davetliler ve Oğuz Köylüleri adına söz alan Oğuz Beldesinin efsane Muhtarı (1963-1971 Yılları arası muhtarlık yapan) Kazim Öztürk ise, genç dernek başkanları Kazim Zıp, Refik Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci ile Oğuz Köylülerinin bir arada bulunduğu böyle bir programda bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirtti. Eski Muhtar Öztürk, dernek başkanları ve muhtarların her zaman birlikte hareket ederek Oğuz Köylülerinin yararına olan işlerde işbirliği yapmaları ve dayanışma içerisinde olmaları tavsiyesinde bulundu. Kazim Öztürk ayrıca; AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirciden de; Çoban Tarlası yolunun gerekli bakım ve düzenleme işlerinin tamamlanarak işler hale gelmesi için destek istedi.

Son olarak konuşan AK Parti İlçe Başkanı ve İl Encümen Üyesi Harun Demirci, iftar programını düzenleyen dernek başkanı ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Çoban Tarlası yolunun yapımında verdikleri desteğin, yolun bundan sonraki düzenleme işlerinde de aynen devam edeceğini ve bir an önce insanların hizmetine açılacağını söyledi.

Mithatgudu.com

En son Haberler