Oğuz Belediyesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Beşikdüzü Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, her geçen gün çalışmalarını artırarak belde halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Bu güne kadar yapılan hizmetlerin devamı olarak, son 3 ay içerisinde yapılan çalışmalar elle tutulur gözle görülür nitelikte. Beldede Belediye bünyesinde iktisadi işletme olarak ekmek fırınını hizmete açan Başkan Yenigün,  İş Bankası kredisi ve ihale usulü ile evlere ekmek servisinde kullanılacak iki tane de araç temin etti.

Encümen kararı ile Belediye binasının altında açılan Belediye lokalini, üç yıllığına belde halkından Hayri Özdemir’e; yine belediye binasının alt katında bulunan bir bölümü de bir yıllığına belde halkından Kazım Emanet’e manav olarak kiraladı.

Belediye işçilerinin rahat çalışabileceği yeni kademe binasını da hizmete sokan Başkan Yenigün, araçların bakım ve onarımlarının rahatlıkla yapılabileceği ve muhafaza edileceği araç parkını tamamladı.

Başkan Yenigün ayrıca; belediyenin makam aracı 4×4 Ranger Pikabın açık olan arkasına kabin yaptırırken; belediyeye ayrıca; Samsun Atakum Belediyesi’nden anlaşma ve encümen kararı ile Lada Niva, Trabzon Mersin Belde Belediyesi’nden belli bir mukabil bedel ile çöp kamyonu, Devlet Malzeme Ofisinden İller Bankası kredisi ile Ekskavatör iş makinesi ile bakım ve onarımı yaptırarak Pi iş makinesini araç parkına kazandırmıştır.

Belediye’de var olan diğer araçların bakım ve onarımlarının da yapıldığını söyleyen Başkan Şakir Yenigün, belediye binası ile fırın arasındaki yolun kenarlarına yapılmış olan kaldırımları kaldırarak yolu genişlettiklerini ve asfaltladıklarını, belediye mezarlığında çevre düzenlemesi yaptıklarını, fırının arka tarafına personel odası, duş kabini ve bay-bayan wc yaptıklarını ifade etti.

Daha önce de Belediye’ye bir otobüs ve bir de cenaze taşıma ve bekletme aracı (Morg) aldıklarını, Belediye binasının çatısının oluklarını yenilediklerini, giriş kapısını demir kapı olarak değiştirdiklerini de belirten Başkan Yenigün, belediye binası ve çevresinin güvenliği içinde merkezi sistemle çalışan, kamera sistemini hayata geçirdiklerini ve çalışır halde olduğunu, sözlerine ekledi.

ALINTI YAPILMIŞTIR.

En son Haberler