Beşikdüzü Dolmuşçuları Esnaf Değilmi?

Beşikdüzü dolmuş minibüs esnafına yönelik Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Çelik ile öğrencilerin basında çıkan açıklamalarına cevap başkanlardan cevap geldi.

Beşikdüzü dolmuş minibüs esnafına yönelik Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Çelik ile öğrencilerin basında çıkan açıklamalarına cevap veren S.S. Beşikdüzü-Trabzon Minibüsleri Motorlu taşıyıcıları Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yücesan ile Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Hüseyin Günaçtı, haksız eleştirileri kabul etmediklerini söylediler.

 

Kooperatif lokalinde dolmuş esnafıyla birlikte yaptıkları açıklamada: “Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü sayın Prof. Dr. Kenan Çelik hocamızın; mahalli bir gazetede çıkan eleştirilerini üzüntü ile okudum. Öncelikle BMYO’la ve Beşikdüzü’müze yaptığınız katkılardan ötürü size teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyorum.

 

Sayın hocam öğrencilerimizin Beşikdüzü’nde ev bulamadıkları için şehir dışına çıktıkları ve bu nedenle şehirdeki esnafın değil, dolmuşçuların kazandığını söylüyorsunuz. Dolmuşçular esnaf değil mi? Beşikdüzü insanı öğrencilere barınma konusunda yardımcıdır. Bunun kanıtı her sitede en az 2 ya da 3 dairede öğrenciler kalıyor.

 

Belediye başkanının oy kaybı korkusu ile Belediye otobüsü koymadığından söz ediyorsunuz; Beşikdüzü Belediye başkanı eğer öğrencilerin ya da halkın menfaatine olsa idi, hiçbir şeyden korkmaz Belediye otobüsünü bu hatta koyardı. Önceki Belediye başkanları da otobüs koymamıştı. Ancak onlar için aynı şeyi söylemediniz. Öğrencilerimiz mağdur olmasın diye akşam 18:00’dan 23:00’a kadar araçlarımız MYO’nun önünde nöbet tutuyor, üstelik bu araçları okul bahçesine sokmuyorsunuz. Ayrıca; yüksekokul öğrencilerine ekonomik katkı sağlamak amacıyla iki yıldır öğrenci tarifesinde 50 Kuruş düşük fiyatla taşıma yapıyoruz. 50 km.lik yolu 3 TL.ye taşımaktayız. Okul müdürünün yapmış olduğu eleştirilere muhatap olan Beşikdüzü esnafı, dolmuşçusu, kiralık evi olanlar ve Beşikdüzü Belediye Başkanımıza yapılan haksız eleştirileri kabul etmiyoruz.”diyerek, tepkilerini dile getirdiler.

 

BeşikdüzüHaber

En son Haberler