Diğer Haberler Son Dakika 

Beşikdüzü Çicek Açtı

Beşikdüzü’ne dikilen bitkiler İlçenin güzelliğine güzellik kattı. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, “ Çevre düzenleme çalışmalarının yanında çevreyi korumaya yönelikte önemli adımlar atıyoruz” dedi.
Beşikdüzü Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan çalışmalarla Beşikdüzü’nün muhtelif yerlerine çiçekler ve çeşitli bitkiler dikildi. Ayrıca ilçe merkezinde bulunan Şehit Kahraman Dilli Parkı’nın zemini tamir edilerek yeni bir görünüme kavuşturuldu. Aynı parkın yeşillendirilme çalışmaları devam ediyor.
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ilçenin sahil ve iç kesimlerini yeni bir görünüme kavuşturmak için bir süredir Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde görev yapan konunun uzmanı öğretim üyelerinden faydalandıklarını ifade ederek şunları söyledi; “ Beşikdüzü’müzü yeni bir görünüme kavuşturmakta kararlıyız. Değerli hocalarımızın yaptığı çalışmalar neticesinde oluşan fikirler doğrultusunda çalışmalar başlattık. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Zaman geçtikçe bu çalışmaların etkisini çok daha iyi göreceğiz. Çevre düzenleme çalışmalarının yanında çevreyi korumaya yönelikte önemli adımlar atıyoruz. Temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir Beşikdüzü için çalışmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

Belediyenin Diğer Çalışmaları için Tıklayınız.

En son Haberler