Ümit Çebi trafik kazası geçirdi annesi ağır yaralandı, babası hayatını kaybetti

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, Trabzon’un Arsin ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazadan sonra olay yerine acil koduyla ambulanslar sevk edildi ve Çebi ailesine anında müdahale yapıldı. Ancak Çebi ailesinin lideri kurtarılamadı. Trabzon’un Arsin İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’nin alt kısmında meydana gelen kazada Araklı Belediye Başkanı Ümit Çebi’nin babası hayatını kaybetti, annesi ağır yaralandı, kendisi de kazadan ayağı kırık kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre Trabzon’dan Araklı yönüne seyreden Ümit Çebi yönetimindeki 61-ND-800 plakalı özel araç,  61-S-0057 plakalı midibüse arkadan çarptı. Otomobilin süratli olduğu ve çarpma anında büyük bir ses çıktığı, sesin ilçe merkezinden de duyulduğu bilgisine ulaşıldı.

Kazadan sonra olay yerine ambulanslar sevk edildi ve araçta bulunanlar hastanelere kaldırılmak istendi. Ümit Çebi’nin babası Hayati Çebi (71) hayatını kaybederken annesi 65 yaşındaki Fatma Çebi ise ağır yaralı olarak Tıp Fakültesi Farabi hastanesine getirildi. Ümit Çebi ise ayağı kırık ve kanaması olduğu halde Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı, tedavi altına alındı.

Ümit Çebi’nin kaza yaptığını haber alan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ile birlikte HAS Parti GİK Eski Üyesi İsmal Hakkı Küçükali, SP İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Arsin Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Çebi’nin sevenleri hastaneye akın ettiler. Bu arada Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan da kaza ile ilgili bilgilendirildi. SP Genel Merkezi de Trabzon’a hastaneleri arayarak sürekli bilgi aldı.

Trabzon’un Arsin ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden SP GİK üyesi ve Araklı eski belediye başkanı Ümit İsmailçebi’nin babası Hayati İsmailçebi bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Araklı ilçesi merkez Küçük Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına ayağı kırık olduğu için Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören oğlu Ümit İsmailçebi katılamazken, cenazeye Vali Dr. Recep Kızılcık, Emniyet Müdürü Feridun Boz, AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ile çok sayıda seveni katıldı.

Cenaze namazını İl Müftüsü Veysel Çakı kıldırırken, cenaze namazının ardından Hayati İsmailçebi’nin cenazesi (72) ilçenin Sıra mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Öte yandan aynı kazada yaralanan Ümit İsmailçebi’nin annesi Fatma Çebi’nin KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Taka&Haber61

En son Haberler

5 Thoughts to “Ümit Çebi trafik kazası geçirdi annesi ağır yaralandı, babası hayatını kaybetti”

  1. sertan

    başımız sağolsun annesi ve babası vefat ettii allah geride kalanlara sağlık ve sıhat versin hepimizin başı sağolsun

  2. Av.Hakan Akın

    ESSELAMÜ ALEYKÜM;Muhterem Ümit ağbey,geçmiş olsun,size ve yakınlarınıza ALLAHU TEALA’dan (C.C.) Sabrı Cemil Ecri Cezil niyaz ederim. Zonguldak/Kozlu’dan Av.Hakan Akın (İsmailçebi) ve ailesi.

  3. Gönül Dostu

    Ümit başkana Allah cc den acil şifalar vermesini niyaz ederim.Kederli ailesine Allah cc sabırlar versin inşaallah.

  4. Ertuğrul DÜBÜŞ

    Allah rahmet eylesin…Allah geride kalanlara sabır versin…

  5. izzet demirtürk

    ümit başkana acil şifa,,ölenlere mevladan rahmet diliyorum…ALLAH (cc)kimseye böyle bir acı yaşatmasın…

Comments are closed.