Robot yarışmasına hazırlanıyorlar

Robot yarışmalarında aldığı Türkiye dereceleriyle(Türkiye 5.liği, 6.lığı, Karadeniz 1.liği, 2.liği) göz dolduran Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi bu yılda Mart ayında yapılacak olan robot yarışmaları için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

2008-2009 eğitim-öğretim yılında robot yarışmalarında aldığı Türkiye dereceleriyle(Türkiye 5.liği, 6.lığı, Karadeniz 1.liği, 2.liği) göz dolduran Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi bu yılda Mart ayında yapılacak  olan robot yarışmaları için  hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bilişim teknolojileri alanı öğretmeni Ömer Günaydın liderliğinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türk-Japon işbirliğiyle düzenlemiş olduğu Robot Yarışmaları ve  Uluslarası ODTÜ Robot Günleri için Ankara ya gidecek olan Burak Kuşçu, Mehmet Emin  Angın ve Ali Sait Günay isimli öğrenciler, bu yıl Sumo ve Çizgi İzleyen Robot olmak üzere 2 farklı kategoride yarışmaya katılacaklarını bildirdiler. Kulüp danışman öğretmeni Ömer Günaydın,“Önümüzde zorlu bir yol var. Öğrencilerle okulumuzu ve ilçemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışıyoruz. Her yıl bu kategorilerde ortalama 200’er robot karşılaşmakta. Bu engelleri aşıp, başarıya ulaşmak istiyoruz. Destek olan herkese şimdiden teşekkürler.”  diyerek sürecin zorluğunu ifade etti.

Biz de bu ekibimize çalışmalarında ve yarışmalarda başarılar diliyoruz.

Beşikdüzü Haber

En son Haberler