ADD başkanları Beşikdüzü’nde buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Trabzon merkez ve ilçelerindeki yönetim kurulu üyeleri ile şube başkanları Beşikdüzü’nde buluştu.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Trabzon merkez ve ilçelerindeki yönetim kurulu üyeleri ile şube başkanları Beşikdüzü Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Beşikdüzü Dillioğlu Tesislerinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan ADD Beşikdüzü Şubesi Başkanı Adil Kurtoğlu “Bizler ADD şubeleri olarak halkımıza daha doğrusu yaşadığımız çevredeki insanlara bilgimizi ve düşüncelerimizi aktarmak toplumsal görevimizi yerine getirmek için caba sarf ediyoruz. Amerikanın dayattığı füze kalkanı projesine karşı dik duruşumuz halkımıza anlatılmalı, Güney Doğu’daki tehlikeli söylem ve gelişmelere karşı uyanık olmalıyız. Atatürkçülük ve Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda daha çok gayret sarf etmeli, daha geniş kitlelere ulaşmalıyız. Bugün burada düzenlenen il eşgüdüm toplantısının gelecek için hem derneğimize hem de milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’da toplantıya katıldı.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler