Son Dakika 

Resullü Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma dernek DUYURUSU

Tarihimize bakıldığında oğuz köyü olarak anıldığımız tek yumruk tek bilek olduğumuzu hepimiz biliyoruz zaman içersinde muhtarlıklara ayrılarak farklı farkı köy isimleri almışız ama bu isimler bizim oğuz köyü olmamızı oğuz bütünlüğü içersinde hareket etmemize engel değildir.

Zaman ve tarihi henüz belli olmamasıyla beraber önümüzdeki aylarda Oğuz belediye başkanı Sn Şakir YENİGÜN girişimleri ile Köyümüzde tekrar referandum kararı alınmıştır.

Resllüköyü halkı olarak 08/03/2010 tarihinde beşikdüzünde yapılıan toplantıya Sn Muhtar’a haber verilmesine rağmen toplantıya giden içerisinde Resullü köylü’lerinin bulunduğu aracın yolu’nu keserek İşaret Parmağı İle İçerdekiler’e ” Nereye Gidiyorsunuz” ? Diye Sorması hiç yakışmaz iken “Toplantıya” Cevabını almasıyla Sn Muhtar,”Kime Sordunuz..?Hani Sizin Muhtarınız..” diyerek yeni sorular sormuştur.Sn Muhtar’ın bu toplantıdan haberi olmasına rağmen yukardaki soru ve tavırlar içersine olması hiç yakışmayan bir durumdur bu davranışından dolayı Resullüköyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak Sn Muhtar’ı KINIYORUZ.

08/03/2010 Tarihinde beşikdüzünde yapılan bu topantıyı destekliyor toplantı oluşumunda emeği geçenlere ve bu toplantıya katılarak hizmet yarışında var olduklarını gösteren değerli Resullüköyü halkına Resullüköyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği adına TEŞEKKÜR ediyorum.

Önümüzdeki zaman süreçi içersinde yapılacak referandum’a Resullüköyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak bizlerde DESTEK VERMEKTEYİZ Oğuz belediyesi çatısı altına katılmak,oğuz birlikteliği için yeniden tek yumruk olmak için gayret ve özveri gösteren RESULLÜKÖYÜ HALKININ YANINDA OLDUĞUMUZU www.https://oguzlular.com sitemiz aracılığı ile bir kez VURGULUYORUZ.

Referandum süreci süresi içersinde Resullüköyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Dernek yönetimi olarak bizlerde Resullüköyü halkının yanında olduğumuzu, maddi ve manevi olarak her zaman desdek verdiğimizi bildiririz.

Mutlu ,huzurlu yarınların sizlerle olması dileklerimle.

Muhammer AÇIL

Resullüköyü Eğitim Kültür ve

Yardımlaşma Dernek Başkanı

En son Haberler