Güncel Haberler Son Dakika 

BİZE AİT OLMAYAN YERE HİZMET VERMEM

Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, toprağı bize ait olmayan yerler için hiç kimse bizden hizmet istemesin ve beklemesin. Sınırımın dışındaki hiçbir yere hizmet vermem dedi.

Başkan Erdem Kuzeyses gazetesine yaptığı açıklamada, “Ben muhtarların hepsine demişim. Bana yayla için gelmeyin. Yayla sorunlarınız için büyükşehire gidin. Yaylada benim ne işim var. Sisdağı bugün kimin yaylası Şalpazarı’nın.  Kürtün yaylasına gidenlerin yaylası, Gümüşhane’nin.

Diyelim ki; bu yaylalarda kato yuvarlandı, katocu öldü. Kim sorumlu? Ben. Niye? Şehir dışına çıktım. Adam mazotunu vermiş, vermemiş önemli değil.  Benim aracım oraya gitmeyecek. Ben kendi sınırlarım içinde çalışma yapacağım. Örnek veriyorum, Nefsişarlı’ya, Takazlı’ya, Vardallı’ya hizmet gitmeden, buraları yapmadan dışarıya ben hizmet veremem. Benim derdim Beşikdüzü. Önceliğim Beşikdüzü. Beşikdüzü’ne ait olmayan topraklarda niye çalışma yapayım. Yukarıda belirttiğim gibi, neden riske gireyim. Yaylaya çıkan vatandaşımız kimin toprağına gidiyorsa, hizmeti o belediyeden istesin. Sınırım içerisinde olmayan hiçbir yere hizmete gitmem. Bunun halkımız tarafından bilinmesini istiyorum”dedi.

Alinti Haber Linki İçin Tıklayınız

En son Haberler

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.