Son Dakika Yöresel Haberler 

Alican KILIÇ Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü

Yenicamiköyü’nin yetiştirdiği ender insanlardan olan Alican KILIÇ Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

Daha önce de aynı ilçede milli eğitim şube müdürlüğü görevinde bulunan KILIÇ 15 Ocak 2014 günü eski Milli Eğitim Müdürü Hakan GÖNEN’den görevi devralarak yeni görevine başladı.

Böylesine önemli bir göreve getirilerek köyümüz adına gurur kaynağı olan Alican KILIÇ hocamızın bu görevini layıkı ile yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz. Rabbim mahcup etmesin inşallah.

ÖZ GEÇMİŞİ:

 01/05/1970 yılında Trabzon Beşikdüzünde doğdu. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimini Trabzon İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 1995 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 1995 yılında başladığı öğretmenlik mesleğine Ankara- Nallıhan ilçesinin köy ve merkezlerinde öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2009 yılında Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü kadrosuna vekaleten görevlendirildi. 10/01/2014 tarihinde Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

www.yenicamikoyu.com

En son Haberler