Son Dakika Yöresel Haberler 

Yeşilköy Beldesinde Kaza Ucuz Atlatıldı

yesilkoykatokaza1Beşikdüzü İlçesi Yeşilköy Beldesi’nde yol yapımı sırasında meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

Beşikdüzü Yeşilköy Belde Belediyesi’ne ait iş makinesi, beldenin Dilli Oğlu Mahallesi Ali Çavuş mevkiinde yol çalışması sırasında (24 Mayıs 2013 Cuma günü saat 15.00)  ters döndü.

Meydana gelen kazada Operatör Hasan Çakar, sol kolunun çeşitli yerlerinden cam kırıkları nedeniyle yaralandı.  Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde koluna dikiş atılan Operatör Hasan Çakar bir süre hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Beşikdüzü’ndeki evinde kendisini ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulunduğunuz Operatör Hasan Çakar kaza ile ilgili olarak; iş makinesinin geri devrilmekte olduğunu görünce bir anda makineyi dönüş yoluna çevirdiğini ve bu şekilde ters dönerek olduğu yerde kaldığını söyledi. Hasan Çakan’ın ifadesine göre, iş makinesi o anda dönüş yoluna çevrilemeseydi olası daha büyük bir kaza kaçınılmaz olacaktı.

Olay yerine gelen Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülkif Dilli ise kaza ile ilgili olarak, “Büyük bir kaza atlattık. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Beldemizin ana yolundan öncelikle 15 haneye hizmet verecek olan yolu Şalpazarı yoluna bağlamak için bir ay önce başlattığımız çalışmanın % 90’ını bitirdik derken bu görünmez kaza meydana geldi. Operatörümüz Hasan Çakar’ın hafif yaralanması ve daha büyük bir kazanın olmaması tek tesellimiz” şeklinde konuştu.

Meydana gelen kaza sonrası iş makinesinin kaldırılması için çalışmalar başlatıldı.

kaynak :Doğruhaber61

 

En son Haberler