Bizden Haberler Son Dakika 

Piknikte Buluşalım 22 Nisan 2012″Foto Galeri”

   Haydi havalar ısındı,mangalların çıkma zamanı geldi.işte tam bu zamanda piknik zamanı.

22 Nisan’daki piknik için mangallar çıktımı ? etler tavuklar soslara yatırıldımı ? hazırmıyız birlik olmaya kaynaşmaya,Pazar günü Piknik alanında buluşuyoruz.

Bizler https://oguzlular.com yönetimi olarak sizleri orada bekliyor olacağız.

 

Değerli https://oguzlular.com sitesi takipçileri her gecen gün sizlerin desteği ile büyüyerek gelişen https://oguzlular.com sitesi sizleri 22 Nisan 2012 Pazar günü Tuzla belediyesi piknik alanında 1.Piknik gününe davet ediyoruz.

Yaz ayının girdiği şu günlerde ,uzun geçen kış ayının gerginliğini üzerimizden atmak  ,birlik beraberlik adına kaynaşmak ,dostluk bağlarını sıcak tutmak için sizleri 22 Nisan günü Aileler ile birlikte Tuzla Belediyesi piknik alanına davet ediyoruz.

Piknik davetimize katılmak isteyen davetlilerimiz ulaşımlarını kendileri sağlayacak,piknik’te kullanacakları mangal, et ürünleri içecek vb. gibi piknikte olması gereken bütün ihtiyaçları her Aile kendileri karşılayacak şekilde tedarikli gelmeleri germektedir.Sitemizin buradaki amacı aynı gün hep birlikte aynı mekanı kullanarak beraber olmak ,eğlenmek,top oynayıp,ip atlamak vb olacaktır.

Tuzla belediyesi piknik alanında oturma bankları,wc,mescit,çeşmelerden akan su mevcut olup otopark sıkıntısı yoktur.Piknik alanına giriş ücretsiz olup yetkililerden gerekli izinlerde alınmıştır.Bu izinler sırasında bize yardımcı olan Kenan Dübüş ve Hüseyin Koca bey’e teşekkür ederiz.

Ulaşımda karşıdan gelecekler için otobandan gelenler Viaport’u geçtikten sonra Kurtköy çıkışından çıkıyorlar İstanbul park (Formila yarış pisti) tabelasını takip ederek İstanbul park’ın önündeki kavşaktan sağ kolu takip edip geldiklerinde piknik alanı tabelasını görecekler.E-5 güzergahından gelenler Sabiha Gökçen hava alnı yolundan Kurtköy güzergahına gelerek yine İstanbul park tabelalarını takip edebilirler.

Uydu Görünümü

Daha Büyük Görüntüle
Haritada İstanbul Park Formüla pistine ne kadar yakın oldugu açıkça görülmektedir. Daha hızlı ulaşım ve tam teri öğrenmek için sizin için hazırladıgımız videoyu da izleyebilirsiniz.

Güzergah için video ile yol tarifi.

22 Nisan Günü Hava Durumu Tahmini için Tıklayınız

Piknikle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyorum.

En son Haberler