Diğer Haberler Son Dakika 

Beşikdüzü Müftülüğü tarafından ilk kez bu yıl ilköğretim okullar arası naat okuma yarışması düzenlendi

1989 yılından buyana kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Beşikdüzü Müftülüğü tarafından ilk kez bu yıl ilköğretim okullar arası naat okuma yarışması düzenlendi.

İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen yarışmaya 4 ilköğretim okulu katıldı. İmam hatip Mustafa Günaydın’ın Kur’an-ı Kerim okumasının ardından açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü yaptı. Tütüncü konuşmasında, “1986 yılından buyana Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı organizesiyle Nisan ayının 14 ile 20 tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilk olarak ilköğretim öğrencileri arasında naat okuma yarışması düzenledik.” dedi. Bu arada imam-hatip Sezgin Yanık tarafından kaside okunarak programa renk katıldı. Yapılan değerlendirme sonunda Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu öğrencisi Seyhan Çetinkaya birinci, Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Ayvaz ikinci, Çeşmeönü İlköğretim Okulu öğrencisi Kevser Uzuner ise üçüncü oldu.

Yarışma sonunda jüri üyelerine ve öğrencilere hediyeleri verildi.

Programa Kaymakam Alaattin Aktaş, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Koç, Müftü Ömer Tütüncü, Türk Eğitim-Sen Beşikdüzü Şube Başkanı Muhammet Sağlam, okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler