Bizden Haberler Fotoğraflarımız Son Dakika 

Tuna Tuhafiye Beşikdüzünde Açıldı”Foto Galeri”

Resullü köyünden rahmetli Ahmet Açıl’ın kızı Beşikdüzü esnaflarından Asya iletişim sahibi Tarık Çalışkan’ın eşi Şenay Çalışkan tarafından bir süre önce hizmete başlayan 24.03.2012 günüde resmi açılışı yapılarak hizmetini sürdüren Tuna Tuhafiye’nin açılışında Beşikdüzü Kaymakamı Sayın Alaattin Aktaş,Beşikdüzü Belediye Başkanı Sayın Ramis Uzun,Oğuz Belediye Başkanı Sayın Şakir Yenigün,Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli,Akp ilçe başkanı Harun Demirci,Oğuz köyleri dernek başkanı  Kazım Zıp ve Beşikdüzü halkının yoğun ilgi ve alakası eşliğinde açılış töreni gerçekleştirildi.
Kaymakamımız Sayın Alaattin Aktaş’ın açılış konuşmasında,Beşikdüzümüzde Kosgeb destekli ilk iş yeri olduğu ve bununla gurur duyduğu,ayrıca kendisininde göreve başladıktan sonra beşikdüzünde katıldığı ilk resmi açılış törenini gerçekleştirdiğini ve bununda kendisi için ayrı bir onur ve gurur olduğunu belirtmiştir.Sayın Kaymakamımızın bu iyi niyetli, güler yüzlü ve samimi yaklaşımı Beşikdüzü halkı tarafından büyük beğeni topladı.

Yapılan açılışta yoğun ilgi karşısında duygulanan Şenay Çalışkan “bu güzel günümde beni yanlız bırakmayan Kaymakamıma,belediye başkanlarıma,ilçe başkanlarıma,Aileme ve tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarak sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.

Bizlerde https://oguzlular.com olarak Tuna tuhafiye sahibi Şenay Çalışkan’a iş yerinin hayırlı olmasını hayırlı bol kazançlar elde etmesini temenni ediyoruz.

En son Haberler

3 Thoughts to “Tuna Tuhafiye Beşikdüzünde Açıldı”Foto Galeri””

  1. cetin kilicarslan

    senaycigim dukkanin hayirli ugrlu olsun bereketi bol olsun ben fatma ablan sevgilerimlee

  2. Sadık Taş

    Hayırlı uğurlu olsun Şenay. Açılışın kalabalığından ve konuşmalardan anlaşıldığı gibi çok hayırlı bir adım attın. Allah sağlık ve mutluluk versin. Sen çalışma azminle ve disiplininle inşallah kısa sürede işini daha da büyütürsün. Kolay gelsin.

  3. volkan tas

    hayilir olsun senay ablaa, Allah hayirli bol kazanclar versin insallaahhh ..

Comments are closed.