Fotoğraflarımız Son Dakika 

Mustafa Gürsoy(Çakır) Vefat Etti”Foto Galeri”

Oğuz beldesinden Yaşar Gürsoy (Yaşar Hoca) oğlu Çakır lakaplı Mustafa Gürsoy bu gece saat 23.30 sularında  vefat etti.

Samsunda yaşayan 43 yaşında ,evli ve 1 çocuk sahibi olan Mustafa Gürsoy akşam saatlerinde kendindeki rahatsızlığı hissederek Samsun 19 Mayıs Üniversitesi hastanesine kaldırılıyor burada yapılan ilk tetkik ve tanı ile aort damarı patlaması ile hemen ameliyata alınan Mustafa Gürsoy’a yapılan tüm müdahalelere rağmen akşam saat 23.30 sularında ameliyatta vefat ettiği acıklanmıştır.

Mustfa Gürsoy’a ALLAH’tan rahmet geride kalan kederli ailesine ,akrabalarına,yakınlarına ve Oğuz beldesine başsağlığı diliyoruz.

Mustafa Gürsoy Samsunda ikamet etmesi nedeni ile 17.03.2012 Cumartesi günü ilkindi namazına müteakiben Samsunda ikamet ettiği mahalle kabristanlığına defin edileçektir.

Taziye için Ağabeyi Kenan Gürsoy :0 506 601 40 61

Fotoğraflar :Hayrullah Hekimoğlu & Erol Bilgili

Erol Bilgili  Facebook’da yazdığı haberle ilgili detaylar.

SAMSUN 19 MAYISTA ÇAKIRLA AYNI İLÇEDE YAŞAYAN VE AMALİYAT I ESNASINDA HASTANEDE YANINDA MEHMET ÖZTÜRK HOCAYLA BİRLİKTE BEN VARDIM VE ÖLÜM HABERİNİDE MALESEF BİZ VERDİK HOCAYLA.ÇAKIRIN AURT DAMARI PATLADI VE ÖLDÜ HABERİ BİRAZ GERÇEK DIŞI VEYA EKSİK BİLGİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM… ÇAKIR CUMA NAMAZINA GİTMEYİ PLANLADIĞI İŞ YERİNDE ÖNCE KARIN BÖLGESİNDE ŞİDDETLİ BİR AĞRI DUYUYOR VE DAHA SONRA AGRI DİŞLERİNE VURUYOR,ÇALIŞMA ARKADAŞLARI SAGLIK OCAGINA GÖTÜRÜYORLAR ORADA TANSİYONU 22 OLDUGU VE DİLALTI MÜDAHALESİYLE 19 A DÜŞÜRÜLÜYOR ÖNEMLİ BİŞEY YOK AMA ARAŞTIRMA HASTANESİNE VEYA FAKÜLTEYE GİDEBİLİRSİNİZ DENİLEREK KENDİLERİNE ANBULANS DAHİ VERİLMİYOR.ARKADAŞLARI ÖZEL ARABASIYLA İLÇEYE 17 KM UZAK OLAN OMÜ ACİLE GÖTÜRÜYORLAR . YANLIZ SAĞLIK OCAGINDA AGRIKESİCİ YAPILDIGI İÇİN AGRILARI BIRAZ AZALIYOR. FAKÜLTEDE YAPILAN TAHLIL VE TETKİKLER SONUCU ÖNEMLİ BİR ŞEYİNİN OLMADIGI KENDİSİNE SOYLENIYOR . ÇAKIR BU ESNADA YANINDAKİŞ ARKADAŞINA BİŞİ YOK HERALDE AZ DAHA DİNLENEYIM DE GİDELİM DİYOR.TAM BU ESNADA DR. TOMOGRAFİ İSTEYELİM DİYOR.TOMOGRAFİDE……. AURT DAMARININ KALBE YAKIN BÖLGESİNDE !!!!!ÇATLAK!!!!!( YIRTILMA DEGİL ) TESPİT EDİLİYOR VE DR.HASTANEDEN BİR YERE GİDEMİYECEĞİNİ GİDERSE EN FAZLA 3 GÜN İÇERSİNDE ÖLEBİLECEGİNİ SÖYLÜYORLAR VE HIZLA AMELİYAT HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR.BU ARADA SAAT 4 CİVARINA GELIYOR.ÇAKIR BABASINI ARIYOR DURUMUNU ANLATIYOR AMELIYAT OLACAGINI OLMASSA ÖLECEGİNİ VE HİÇ KORKMADIGINI VE AMELİYAT OLACAGINI SÖYLÜYOR.AMA ÇAKIRA AMALİYAT MASASINDA KALABİLECEGİ VEYA AMELIYAT SONRASI YOGUN BAKIMDA ÖLEBİLECEGİNİ BİLMİYOR.EŞİNE BU DURUMLAR ANLATILIYOR.GÜLE OYNAYA (ÇAKIR YA BU) AMALİYATA GİRİYOR.SAAT 10.30 DA DIŞARI BİLGİ VERİLDİ CATLAYAN DAMAR DİKİLDİ , AMALİYAT BİTTİ DİYE (AMALIYATHANE KAPISINDA BİR ALKIŞ YAPMADIGIMIZ KALDI HERKKES RAHATLADI BİZ MEMET HOCAYLA İKİMİZ VARDIK ORDA KOYDEN AMA ARKADAŞLARI 40-50 CİVARINDA İNSAN BEKLIYORDU ) . FAKAT YARA KAPATILMIYAC 1 SAAT TAKIP EDİLECEK ONDAN SONRA DİKİLECEK DENDİ.SAAT 11.15 CİVARI KALBİN YOGUN ÇALIŞMASI ESNASINDA DİKİLEN YERDE DEĞİLDE DAHA AŞAĞILARDAN AYNI DAMAR BUSEFER YIRTILIYOR VE TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN ÇAKIRIMIZI KURTARAMIYORLAR.

 

 

En son Haberler

14 Thoughts to “Mustafa Gürsoy(Çakır) Vefat Etti”Foto Galeri””

  1. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ….Ailesine sabırlıklar diliyorum..

  2. Allah (CC) RAHMET EYLESİN… kalan aile ve sevenlerine sabırlıklar diliyorum

  3. Avni Yenigun

    Allahtan rahmet dilerim mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dillerim.

  4. mustafa KORKMAZ

    sevgili kardeşime cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum.MEKANI CENNET OLSUN

  5. muammer coşkun

    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun

  6. ALLAH RAHMET EYLESİN.GERİDE KALANLARINA ALLAH SABIRLAR VERSİN RAMAZAN KIRARSLAN

  7. HALİS TOPAL

    DEĞERLİ KARDEŞİM,
    ALLAH (CC) RAHMET EYLESİN, MEKANIN CENNET OLSUN, GERİDE KALANLARA ALLAH (CC) SABIRLAR İHSAN EYLESİN.

  8. ali dadandı

    Allah rahmet etsin, kederli ailesine sabır diliyorum

  9. GÜLİZAR-AHMET KILIÇARSLAN

    ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ailesine Allah sabırlar versin…Geride kalanlara Allah uzun ömürler versin…

  10. Abdullah BEKTAŞ

    Mustafa ÇAKIR’ın vefatını geç öğrenmem nedeniyle cenazesine katılamadım. Ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun.

  11. Nedim BEKTAŞ

    ALLAH RAHMET EYLESİN.KEDERLİ AİLESİNE,YAKINLARINA VE AKRABALARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.

  12. mustafa naci aksoy

    Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. ..ailesine sabırlıklar diliyorum…

  13. şahin

    ALLAH (C.C)RAHMET EYLESİN YAKINLARININ BAŞI SAĞOLSUN MERHUMUN MEKANI CENET OLSUN

Comments are closed.