Diğer Haberler Son Dakika 

Aktaş Prefabrik tapusuna kavuştu

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde parselleri bulunanlara tapuları verilmeye başlandı. İşlemlerini tamamlayan Aktaş Prefabrik Fabrikası Sahibi Sıtkı Aktaş ilk tapuya kavuşan kurum sahibi oldu.

Kaymakamlıkta düzenlenen tapu törenine İlçe Jandarma Komutanı Ali Özsağlam, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Organize Sanayi Bölge Müdürü Kudret Arslan, Aktaş Prefabrik Fabrikası Sahibi Sıtkı Aktaş katıldılar.

Tapularını vermeden önce bir konuşma yapan Kaymakam Alaattin Aktaş, Organize Sanayi’deki 39 parselden 37 tanesinin 29 girişimciye verildiğini, bunlardan 14 tanesinin kısım kısım faaliyete geçtiğini söyledi. Kaymakam Aktaş, “Bunların içerisinde 720 dönüm alanda faaliyete geçmiş bulunan Aktaş Prefabrik, üzerine düşün eksik ve noksanlarını tamamlayarak bizden tapu almaya hak kazanan ilk kuruluş olmuştur. Bu tapunun kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu fabrikamız yaklaşık 40 kişiyi istihdam eden Trabzon’umuzun yerli bir firması. Üretiminin ağırlık merkezi Beşikdüzü oldu. Şuan bizden toplam 9,5 dönümlük bir tapu aldı. İlçemizin istihdamına, ilimizin istihdamına katkı sağlamasını arzu ediyoruz. Bölge olarak sanayi konusunda eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz. Eksiksiz bir şekilde organize sanayimizi desteklemek istiyoruz. Bundan sonra kalan 27 Müteşebbisimizin de biran önce kendilerine ait olan tapularını almalarını ümit ediyor ve diliyorum. Bu firmalarımızın da tapularını alması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedikten sonra ilk tapuyu Aktaş Prefabrik Fabrikası Sahibi Sıtkı Aktaş’a vererek kutladı ve başarılar diledi.

Aktaş Prefabrik Fabrikası Sahibi Sıtkı Aktaş, Beşikdüzü ilçesinde böyle bir fabrika kurmaktan memnun olduğunu ve kendilerine her türlü kolaylığın sağlandığını, artık bundan böyle Beşikdüzülü olduğunu, başarılı olmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler