Son Dakika Yöresel Haberler 

Beşikdüzü Yeni Kaymakamı Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığının 2011 yılı kaymakamlar kararnamesine göre  Çanakkale Vali Yadmımcılığı görevine atanan Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör’ün yerine İzmir Bayındır Kaymakamı Alaattin AKTAŞ atandı.

Beşikdüzü İlçemize ataması yapıldıktan sonra bir gün görev yapan  AKTAŞ 45 günlüğüne yurt dışı eğitimine gitmişti. Eğitim dönüşü 4 Kasım 2011 tarihinde resmen göreve başlayan AKTAŞ 17.11.2011 günü Beşikdüzü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda bir tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda Beşikdüzü’ne çabuk adapte olduğunu ve burayı sevdiğini dile getiren yeni kaymakamımız, kendi birikimleri ve tecrübeleri ile vatandaşlarımızın da katkıları sayesinde burada yapacağımız çok işler var dedi.

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor ilçeize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.  

Kaymakam Alaattin AKTAŞ’ın özgeçmişi:

Allattin Aktaş, 1968 yılında Manisa İli Alaşehir İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alaşehir ilçesinde okudu. Yükseköğrenimini Ankara’da (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – Maliye Bölümünde) tamamladı. Mülki idare amirliği mesleğine 1994 yılında Aksaray kaymakam adayı olarak başladı. Malatya vali yardımcılığı, Güzelyurt, Çemişgezek ve Buharkent kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 25 Kasım 2006 tarihinden itibaren İzmir Bayındır Kaymakamı olarak görev yaptığı sırada boşalan Beşikdüzü Kaymakamlığına atandı. İktisat’ta yüksek lisansını da tamamlayan Alaattin AKTAŞ, İngilizce bilmektedir.

Haber : Ayhan YAYLI Foto: Mithad GUDU

En son Haberler