Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’dan Beşikdüzüspor’a Yemek

Türkiye Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşikdüzüspor’a lider Bulancak Belediyespor maçı öncesi Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun tarafından bir moral yemeği verildi.

Mavi Kıyı Köfte Salonunda verilen yemeğe, Kaymakam Alper Faruk Güngör, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncu, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, Kulüp Başkanı Harun Topal, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet Gökhan Uzungüngör, Muhammet Çıtlak ve futbolcular katıldılar.

Yemekte konuşan Kaymakam Alper Faruk Güngör ve Belediye Başkanı Ramis Uzun, Bulancak’ta oynayacağınız maçın öneminin bilinci içerisindesiniz ancak, sizlerden centilmenlik çerçevesi içerisinde Beşikdüzü’ne yakışır bir mücadele bekliyoruz. Siz sahada , biz tribünlerde sizlerle birlikte olacağız. Moralinizi bozmadan, heyecanlanmadan çıkın en güzel şekilde mücadelenizi yapın. Yenmekte var yenilmekte. Sonuçta bu bir spordur şeklinde konuştular.

Futbolcularda maçın önemini bildiklerini mutlaka ve mutlaka galip geleceklerine inandıklarını söylediler. Yemek sonrası toplu fotoğraf çektirdiler ve Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak maç için kampa girdiler. Maç öncesi Beşikdüzüspor lider Bulancak Belediyespor’un 2 puan gerisinde bulunuyor.

Beşikdüzü Haber

En son Haberler