Son Dakika Yöresel Haberler 

Kitap geliri şehit ailesine verildi

 

 

 

 

 

 

 

 

Beşikdüzü İlçesinde şehit Jandarma Er Kahraman Dilli’nin ailesine nakdi yardım yapıldı.

Yeşilköy Beldesi doğumlu olan ve 28 Haziran 1993 yılında Kars-Kağızman Değirmendere mevkiinde terör örgütüyle girmiş oldukları silahlı çatışmada 5 arkadaşıyla birlikte şehit düşen Jandarma Er Kahraman Dilli’nin ailesine, Ahmet Ayvaz “Bir Ülkü Sevdası” ve Keramettin Ünver’in “Ülküm Ülkem” şiir kitaplarının satışından elde edilen gelirden nakdi yardım yapılığı belirtitldi.

Beşikdüzü Yeşilköyspor lokalinde gerçekleştirilen törende nakdi yardım Mehmet Ali Gündoğdu ve Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli tarafından şehit ailesi adına şehit babası Durmuş (Turan) Dilli’ye takdim edildi.

Yapılan yardımla ilgili olarak Mehmet Ali Gündoğdu, yaptığı açıklamada; “Türkiye sevdalısı Keramettin Ünver ile Ahmet Ayvaz’ın yazmış oldukları şiir kitaplarının tüm masraflarını kendileri karşıladı. Kitapların satışlarından elde edilen gelirler ise, Trabzon’da olduğu gibi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de belirlenen maddi durumu iyi olmayan şehit ailelerine dağıtılıyor.” dedi.

Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli’de, böylesine anlamlı bir yardımdan dolayı organizasyon da görev yapan herkesi tebrik ettiğini söyledi.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler