Öğretmenler Stres Attı

Türk Eğitim-Sen Beşikdüzü Temsilciliği tarafından organize edilen gecede bir araya gelen öğretmenler ile eşleri canlı müzik eşliğinde hoş bir gece geçirdiler.

Türk Eğitim-Sen Beşikdüzü Temsilciliğine yeni seçilen başkanı Muhammet Sağlam tarafından organize edilen gecede öğretmenler ile eşleri canlı müzik eşliğinde hoş bir gece geçirdiler.

Akçaabat Saray Restoranda yapılan 100 kişinin katıldığı gecede konuşan Başkan Sağlam; “Öğretmenlerin 1 maaşla ayın sonunu zor getirdiği günümüzde; öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla stres atlarını istedik. Bundan sonrada bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Geceye katılan Türk Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber ise; “Türk Eğitim- Sen olarak gerek Trabzon’da gerekse Türkiye genelinde her şeye rağmen liderliğimizi ve ilkeli sendikacılığımızı yürütüyor ve yürütmeye de devam ediyoruz. Ancak takdir edersiniz ki bu iş bir kişi ile iki kişi ile gidecek bir iş değildir. Teşkilatların zaman zaman zor dönemleri olur. O zor dönemlerin aşılmasında, bu işi yürütenlere önemli görev ve sorumluluklar düşer. Ben ve yönetim kurulum, Beşikdüzü’nde görev yapan arkadaşlarımızla bu zor dönemleri aşmada gerçekten çok hassas ve çok iyi niyetli, çok yapıcı tavırlar içerisinde bulunmuşlar. Ben bu duygu ve düşüncelerle, Türk Eğitim Sen camiası olarak geleceğe olan inancımı burada daha da pekiştirerek katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Türk Eğitim Sen’e katkılarından dolayı Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber tarafından Beşikdüzü eski temsilcisi Tufan Akdoğan’a plaket verildi.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler