Son Dakika Yöresel Haberler 

Necmettin Usta, Tebrik Ediyoruz

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen büyük çap tabanca atış şampiyonasında çabuk atış dalında Türkiye 2.si olan Necmettin USTA’yı tebrik ediyoruz.

Üzümözü Köyünden köylülerimizinde yakından tanıdığı Emekli öğretmen Sebahattin USTA’nın oğlu olan Necmettin USTA 2004 yılından beri Aydın Emniyet Müdürlüğü Özel harekat Şube Müdürlüğünde çalışmaktadır.

Necmettin USTA’nın bu başarısı aslında ilk değil. 2007 yılında 8 Balkan ülkesinden 19 polis memurunun katıldığı Balkan şampiyonasında 1. olan USTA’nın çeşitli müsabakalarda birincilikleri bulunuyor. 

Aynı zamanda Türkiye Milli Atış Takımı sporcusu olan Özel Hareketçı polis memurumuz Necmettin USTA 2007 yılında İran’da düzenlenen Türkiye’nin takım halinde 3. olduğu 1. İslam Ülkeleri Polis Teşkilatı Yarışması’nda da 7. olmuştu. 

1971 Trabzon doğumlu olan polis memurumuz Necmettin Usta1994-2004 yılları arasında Sivas ve Elazığ illerinde özel harekat timlerinde görev yaparak 2004 yılında Aydın Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne atandı. 

Hemşehrimiz ve meslektaşım Necmettin USTA’yı elde ettiği bu başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

www.yenicamikoyu.net

En son Haberler