Lc Waikiki Göz Kamaştırıyor

Yenilenen yüzüyle ve taban alanı 500 metre kareye ulaşan Vakfıkebir’de 3 katlı mağaza 5 kişiye, Görele şubesinde ise 3 kişi olmak üzere toplam 8 kişiye iş istihdamı sağlıyor. Vakfıkebir LC WAİKİKİ yeni görünümüyle ve vizyonuyla da göz kamaştırıyor. Vakfıkebir ve Görele şubelerinde toplan 8 kişiye iş istihdamı saylayan mağazalar otomasyon ağı ile bir merkezden yönlendiriliyor.

 

Yusuf Ziya Çobanoğlu işletmeciliğinde her geçen gün yenilenen LC WAİKİKİ mağazası artık daha geniş ve daha bol çeşidiyle müşterilerine daha iyi hizmet verecek. Yenilenen mağa 500 metrekarelik bir alana ulaştı. Mağaza prosetörü gereği 500 metre karelik bir alan olması şartını yerine getiren Vakfıkebir mağazası çeşit bakımından daha zengin hale geldi.

 

İşletmeci Yusuf Ziya Çobanoğlu’nu ziyarete gittiğimizde mağazasının büyüdüğünün altını çizerken Sitemize yaptığı açıklamada, . Prosetörün gereğini alnımızın akıyla yerine getirdik. Müşterilerimize daha iyi hizmet edebileceğiz. Çeşidimiz artık tam manasıyla bulunuyor. Büyükliman bölgesine hizmet için her zaman bu yarışta varız. Bölgemizin insanını çeşit ve model aramak için büyük şehirlere ve büyük mağazalara göndermeyeceğiz. İstedikleri çeşitleri ve aynı zamanda indirimleri otomatik olarak faturalarına yansıtacağız. Bölge halkının bizim mağazaya uğramadan başka yerlere gitmemelerini tavsiye ediyoruz dedi.

Vakfıkebirgazetesi

En son Haberler

2 Thoughts to “Lc Waikiki Göz Kamaştırıyor”

  1. Sadık Taş

    Facebook sayfasında daha önceden Lc Waikiki’yi yıpratmak için rakipleri tarafından ortaya atılmış bir iftiranın araştırılmadan gerçekmiş gibi yazıldığını gördüm. Kimsenin avukatı değilim. Ama haksızlığa karşı durmak müslüman karakteridir. Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin konu ile ilgili aşağıdaki linklerin incelenmesi yeterlidir.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7638056.asp?gid=180&sz=14062
    http://corporate.lcwaikiki.com/page.aspx?id=hakkimizda

  2. sibel açıl aydınoğlu

    Allah daha çok versin de bu haberin niteliğini anlamadım,reklam mı ,haber mi?vakfıkebirde bulunan tek mağaza bu mudur?

Comments are closed.