Beşikdüzüspor’da Şok İstifa

Türkiye 3. Ligi temsilcilerimizden Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı İmdat Çıtlat görevinden istifa etti.  Çıtlak’ın yerine Cengiz Karadeniz’in başkanlığa getirilebileceği konuşuluyor.

İSTİFADA ISRARCI OLDU

Ligdeki ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Manavgat deplasmanında olan Mavi-Beyazlıların Başkanı İmdat Çıtlak’ın yaklaşık olarak bir hafta önce bu kararını aldığı ve yönetim kuruluna ilettiği ancak gerek yönetim kurulu üyelerinin gerekse Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un yoğun ısrarları nedeniyle kararın askıya alındığı ve kamuoyu ile paylaşılmadığı belirtildi.

MADDİ SORUNLAR EN ÖNEMLİ NEDEN

Eski Başkan Harun Topal ile birlikte takımın 3. Lige çıkmasında büyük emeği olan Dr. İmdat Çıtlak’ın başkanlık sürecinde maddi olarak önemli sorunları yaşadığı ve şahsi olarak kredi çekerek futbolcuların paralarının ödediği öğrenildi. Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. İmdat Çıtlak yönetim kurulu üyeliğine devam edeceğini ifade etti.

CENGİZ KARADENİZ İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI

Kararın ardından Cuma günü toplanacak olan yönetim kurulu üyelerinin kendi aralarında bir başkan seçerek yola devam edecekleri ifade ediliyor. Toplantı öncesi yönetim kurulu üyelerinden Cengiz Karadeniz isminin ağırlık kazandığı, Karadeniz’inde başkanlığa sıcak baktığı öğrenildi.

Beşikdüzügazetesi

 

 

En son Haberler