Nuri Şahin’in İntikamı Acı Oldu(Video)

A Milli Futbol Takımımız’ın yıldız isimlerinden Nuri Şahin’in Almanya’da formasını giydiği Borussia Dortmund dün deplasmanda Köln ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanırken, maçta gergin anlar yaşandı. Konuk ekip 20. dakikada Blaszczykowski’nin attığı golle öne geçti. İkinci yarıda oyun giderek sertleşirken, Alman Milli Takımı’nın da formasını giyen Podolski 82. dakikada attığı golle Köln’ü beraberliğe taşıdı.

Podolski daha sonra eliyle 3-0 işareti yaparak, “Milli maçta sizi nasıl yendik” diye Nuri’yi tahrik etti. İki futbolcu hakem ve araya giren oyuncular tarafından güçlükle sakinleştirildi. Son dakikada bir kez daha tartışan her iki futbolcuya da hakem sarı kart gösterdi. Ancak bu olaydan sonra son sözü milli oyuncumuz söyledi. Nuri son dakikada attığı muhteşem golle Dortmund’u zafere taşıdı. Sakin kişiliğiyle tanınan Nuri Şahin gol sonrası adeta kendinden geçti.

Milli futbolcu arkadaşlarının yanına gitmek yerine, önce orta sahada bulunan Podolski’nin yanına koşarak yerde kaydı ve eliyle 1 işareti yapıp sevincini ona gösterdi.

Maç sonrası ise Köln taraftarları Dortmund otobüsünü taşladı. Saldırı sırasında otobüsün camları kırılırken, şans eseri herhangi bir yaralanmanın meydana gelmediği belirtildi.

B.Dortmund bu galibiyetin ardından 8 maçta 21 puan toplayarak Alman 1’inci Ligi Bundesliga’da maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

En son Haberler

One Thought to “Nuri Şahin’in İntikamı Acı Oldu(Video)”

Comments are closed.