Yöresel Haberler 

Trabzon Belediyesi Kararlı

TRABZON Belediyesi önceki gün uygulamaya koyduğu Şehir İçi Trafik Ulaşım Planı’nı hem şoföre hem vatandaşa anlatmak için yoğun bir çalışma başlattı. Gazetelere ilan veren belediye, 50 bin broşür hazırladı

Trabzon Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu Kent İçi Trafik Yönlendirme Projesi’nin hayata geçirilmesinden sonra Meydan’ın çevresinin trafiğe kapatılması vatandaşları memnun etti. Vatandaşlar pazar günü havanın da güzel olmasının etkisiyle birlikte Meydanı doldurdu. Trabzonlular Meydan Bölgesi’nde araçların bulunmamasından faydalanarak sessizliğin tadını çıkarttı. İki gün öncesine kadar araçların bulunduğu alanda kimi Trabzonlu çocuklarıyla, kimisi eşleriyle, kimisi de arkadaşlarıyla birlikte yürürken Meydan’ın içinde bulunan vatandaşlarda araç ve klakson sesinden uzak olmanın huzurunu yaşadılar.

Vatandaşlar böyle bir ortamın oluşmasının ötürü Trabzon Belediyesi’ne teşekkür ederken trafik sorununun da çözümlenmesini arzu ettiklerini kaydetti.

Vatandaşlar, “Biz Meydan Parkı’nın çevresinde böyle rahat bir ortamın oluşacağını beklemiyorduk. Ama Pazar sabahı ailemizle birlikte buralarda dolaşabiliyoruz. İnşallah trafik sorunu da çözümlenir” diye konuştu.

Günebakış

En son Haberler