Bizden Haberler Fotoğraflarımız Seçme Videolar Son Dakika 

Beşikdüzüspor Destek Geçesi Yapıldı “Foto”

08.06.2024 Günü İstanbul Beylerbeyi Beşikdüzü Kültür Derneği lokalinde gerçekleşen gecede Beşikdüzüspor ve Beşikdüzü sevdalıları bir araya geldiler.

Açılış konuşmasını yapan Beşikdüzüspor kulüp başkanı Sn. Ferhat Aksoy 2023 -2024 Futbol sezonu 2.Amatöt küme Şampiyonu olan Beşikdüzüspor destek gecesine katılım sağlayan misafirleri hoşgeldiniz diyerek destek gecesini başlattı. Gecenin sunuculuğunu yapan Tosun Paşa eşliğinde yapılan açık artırmalarda geceye damga vuran Beşikdüzü ustalarının el yapımı olan osmanlı kılıçı rekor bağışla oğuz Mahalle iş insanı Deniz Aydın tarafından yine Trabzonspor ve Beşikdüzüspor, un şampiyonluk formalarından tasarlanmış özel bir formaya rekor bağış yapan Oğuz mahalle iş insanı Kemal İpek tarafından satın alınarak geceye destek olmuşlardır. Bir çok forma ve toblolarla yapılan açık artırmada Beşikdüzü sevdalıları Hüseyin Topal, Gökhan Öztürk, Av. Oktay Yılmaz, Ressam Osman Öztürk, Hüseyin Yılmaz, Yasin Öztürk, İlhami Al, Muharrem Sağlam, Olcay Çakır, Emir Demirel, Hasan Karadeniz (Aklımızda kalan isimler) elini taşın altına koyarak gerekli bağış ve destek de bulunmuşlardır.

Geceye Beşikdüzü Belediye Başkanı Sn. Burhan Cahit Erdem, BTP Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sn. Sabri Terzi, de eşlik ederek gerekli bağışlarda bulunmuşlardır.

Beşikdüzüspor desdek gecesinde Eser Meydan ve Ali Akkurt katılım sağlayan davetlilere hoşca zaman geçirtiler.

Yeni sezonda Beşikdüzüspor,a oguzlular. Com Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Fotoğraf Galerisi için Görsel üzerine veya linke tıklayınız.

En son Haberler