Son Dakika Yöresel Haberler 

Başkan Karadeniz Artık Stat Yapılsın

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Cengiz Karadeniz, Büyükliman Bölgesinde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Dillioğlu Tesislerinde düzenlen yemekte basın mensuplarına bir açıklama yapan Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Cengiz Karadeniz, Kulüp adına stat ve tesis olmadan hiçbir yere varmamız mümkün olmadığını kaydetti.

Bir tesisimiz olmadan Beşikdüzüspor’un elde ettiği başarı durumunun ortada olduğunu ifade eden Başkan Karadeniz, “Trabzon’un batı kesiminde stadı ve tesisi olmayan sadece Beşikdüzüspor kaldı. Stadımızın olmadığı tesislerde biz en iyi yerdeyiz. Daha iyi bir yerde olabilirdik” dedi.

“Benim en büyük isteğim 2012–2013 yılı sezonunda sahamızın temeli atılması ve tesisimizin yapılmasıdır.” diyen Başkan Karadeniz; “Beşikdüzü Terminalimizin arkasında bulunan dolgu alanını kullanabiliriz. Bu dolgu alanının yüzde 50’ si dolmuş zaten. Geriye kalan yüzde 50’lik kısmı ise tedarik ederek, ilçeye yakışır bir şekilde tesis kazandırabiliriz.”

Başkan Karadeniz, “Federasyon çizilen projenin karşılığında bize yüzde 50 hibe veriyor. Bu proje de hazır. Öncelikle yerimiz olması lazım ki bu projeyi çizebilelim. Ama bu yeri de Belediyemiz ile çözeceğime inanıyorum. Zaten Belediye Başkanımız da bu konuda çok yardımcı oluyor.” açıklamalarında bulundu.

Beşikdüzügazetesi

 

En son Haberler