Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzü Yeşilköyspor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Beşikdüzü Yeşilköyspor Şampiyon oldu Haberin Detayları için Tıklayın.

Trabzon 2. Amatör Küme Play-Off’da mücadele eden Beşikdüzü Yeşilköyspor şampiyonluk maçına çıkıyor.

Salı (27.03.2012) günü saat 13.00’da Yomra İlçe Stadyumunda Vakfıkebir Kirazlıkspor ile karşılaşacak olan Beşikdüzü Yeşilköyspor, bu maçı kazanırsa birinci amatöre çıkmış olacak.

En yakın rakibi olan Trabzon İl Özel İdare ile puanları (10) eşit olan Yeşilköyspor, gol averajıyla sıralamada rakibinin bir adım önünde yer alıyor. Trabzon İl Özel İdare ise son şampiyonluk maçında Şalpazarıspor ile aynı gün Trabzon Yavuz Selim Stadyumunda karşılaşacak.

Beşikdüzü Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülkif Dilli, Şampiyonluk maçı öncesi yaptığı açıklamada, bütün hesaplarını şampiyonluk üzerine yaptıklarını, averaj hesabı yapmadıklarını, komşu ilçemiz olan Vakfıkebir Kirazlıkspor ile karşılaşacakları bu son maçta güzel bir futbol ortaya kayarak hak etikleri şampiyonluğu mutlaka elde edeceklerine takım ve taraftar olarak inandıklarını söyledi.

Maç günü Beşikdüzü İlçesinden, maça gidecek vatandaşlar için araçlar tahsis edilerek konvoy oluşturulacağını da ifade eden Başkan Zülkif Dilli, takımın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından yine Beşikdüzü’nde kutlama programı yapacaklarını sözlerine ekledi.

Başkan Dilli, şampiyonluk mücadelesi verecek bütün takımlara başarılar dilerken, her maçta takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarını da bu özel maça özellikle davet ettiğini belirtti.

Maç Tarihi ve Saati: 27.03.2012 Salı Günü Saat: 13.00 Yomra İlçesi’nde.

Araç Hareket Saati: Aynı gün Saat: 11.00’da Beşikdüzü Merkez Camii Önünden Hareket Edilecektir.

 Yeşilköy Haber

En son Haberler