Son Dakika Yöresel Haberler 

Beşikdüzü Bestt Otel Satılıyor

Beşikdüzü ilçesinde, belediye meclisi kararıyla 2 yıldır kapalı olan BESTT Otel satışa çıkarıldı.

BESST Otel’in satışı için bir komisyon kurarak satış bedelini belirleyeceklerini belirten Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun; “Geçmişte birçok Avrupa takımını ağırlayan otelimizin en az üç yıldızlı otel olacak şartıyla satışını gerçekleştireceğiz. Amacımız, Giresun-Akçaabat arasında yıldızlı bir otelimiz yok. Beşikdüzü ilçemiz hem merkez kavşak ilçe konumunda, hem de sosyal konum itibariyle ilçemizde modern bir otelimizin olmasını istiyoruz. Şuanda satış için gerekli çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Başkan Uzun; daha önce oteli iki kez 30 yıl süreyle kiralamak için ihaleye çıkartıklarını ancak talipli çıkmadığını belirterek, yöre halkının otelin satış kararına sıcak baktıklarını söyledi.

Beşikdüzügazetesi

En son Haberler

One Thought to “Beşikdüzü Bestt Otel Satılıyor”

  1. ali gürsoy

    ah ulan be arkadaş yaaaaa…anlamıyorum yaaaaaa.yyyaaavv bu nasıl zihniyet.arkadaş orayı satacağına adam gibi tadilatını yap sağını solunu güzelleştir belediyeye katkısı olsun.haaa nasılmı oranın etrafı açık 2 adet futbol sahası yap (çim) olacak.güzelce dışarıya bahçesi ile beraber parkını yap kii düğün yapılabilsin.futbol takımlarını ağarlıyabilecek biçimde içini onar..malum karadenizde takımlarımız çoğaldıı.o dediğim çim saha futbol takımları için geçerli….bunların hepsi gelir getirir.normal şartlarda bölgemize gelen turitlerin konaklama yeri olur..daha sayıyımmı..ama yooooooookkkk bunlar hazır istiyorlar.öyle yyooookkkk.çalışın az beee..allhtan ülkenin çoğunu akp aldıda yurdumuzda birşeyler oluyor…

Comments are closed.