Beşikdüzü Cezaevine Bakanlıktan olumsuz yanıt

 

MHP Beşikdüzü eski ilçe başkanı Önder Öztürk, Beşikdüzü’ne kurulması planlanan cezaevine Adalet Bakanlığı tarafından olumsuz görüş belirtildiğini söyledi.

 

Eski başkan Öztürk yaptığı yazılı açıklamada ilçemizin makus talihini değiştirebilecek olan bizim de gıpta ile müjde ile beklediğimiz, oldu tamam denen yaklaşık 150 dönümlük bir araziye kurulması planlanan cezaevinin Adalet Bakanlığı tarafından olumsuz görüş bildirilerek neticelenmesi, bu bölgenin hizmet sorununun olduğunun bir göstergesidir dedi. Öztürk, “Bütün bunların ışığında gerek Belediye Başkanlığımızın, gerekse iktidar ve muhalefetin hizmet getirmek için yoğunlaşması gerekirken, maalesef bir dağınıklık içerisinde görüntü verilmesi ilçemize zarar vermektedir. İş işten geçtikten sonra tıpkı üniversitemizin kapanan bölümlerinin ardından suçlu aranmasının hiçbir anlamı yoktur. Demir tavında dövülür. Türkiye’nin en genç yaşta profesörlük unvanına sahip olmuş, ilçemizden yetişmiş bir bilim adamımıza gazete manşetlerinden kişisel menfaatleri doğrultusunda linç girişimlerinin yapılması, o gazetelerin ilçemizde bedava dağıttırılması çok ayıptır.

 

Üniversitemiz başarılı olmak mecburiyetindedir. Bunun yolu da üniversite ile şehrin bütünleşmesinden geçmektedir. Yüksekokul müdürümüze bunlar yapılırken hangi öğretim görevlisi gelir de burada görev almak ister. Bu nedenle asıl üniversitemizi kapatan bizleriz” şeklinde konuştu.

Beşikdüzü Haber

 

 



En son Haberler