Zülkif Dilli Beldesi İçin Çalışıyor

“BAŞKAN DİLLİ: ”ÇALIŞMANIN SINIRI VE ZAMANI OLMAZ”

Son zamanlarda geçesini gündüzüne katarak çalışan Beşikdüzü İlçesi Yeşilköy Beldesi Belelediye Başkanı Sayın Zülkif DİLLİ :”Tek düşüncem İlçeme ve Beldeme daha iyi nasıl hizmet götürebilirim” dedi.

“BAŞKAN DİLLİ: “HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”

Başkan Dilli Şöyle devam etti: “Evet doğrudur. Son zamanlarda biraz fazla çalışıyorum. İnanın aileme ve dinlenmeye zaman ayıramadığım çok oluyor. Ama bundan da hiç şikayetçi değilim. Çünkü dinimizde “halka hizmet hakka hizmettir”. bunun bilinciyle gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum.

BAŞKAN DİLLİ: “YOL KONUSUNDA KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM”!..

Son zamanlarda özellikle yol konusunda çok titiz olduğum söylenmektedir. Evet doğrudur konu yol vurup hizmet getirmekse yolun vurulması için her ne gerekiyorsa yapmak için bir an bile düşünmem. Kanunun bize tanıdığı yetkileri gerekirse kullanırım ama vatandaşı da düşünürüm. Çünkü devletle vatandaş arasında bizler hizmet köprüsüyüz. Dengeyi kollamam gerektiğini de bilirim. Bunun için vatandaşın da rızasını ve duasını alarak hizmet etmek olmassa olmazımdır.

BEŞİKDÜZÜN DE SON ZAMANLARDAKİ GELİŞMELER CANIMI ÇOK SIKIYOR!…

Yakın bir zamanda geniş kapsamlı ve belgelerle komuoyuna açıklayaçağım ve Beşikdüzünün kaderini etkileyeçek olumsuz olayları bir bir sizlerle paylaşacağım.

Beşikdüzülü olup ta bu güzel ilçemize ihanet edenlere burdan sesleniyorum. İnsan büyüdükçe makam ve mevki sahibi oldukça olgunlaşmalı. Bu insanlara nasıl daha güzel hizmet getirebilirim hesabı içerinde olmalıdır. Ne yazık ki Beşikdüzülü olup ta Beşikdüzüne hizmet yerine ihanet eden Beşikdüz düşmanlarına açık ve net olarak şunu ifade edeyim: ” Bu ilçe sahipsiz değildir. bulunduğunuz makam ne olursa olsun. Bir gün birileri çıkar hesap sorar. Bu memleket bir hukuk devletidir. Hukuk herkese eşittir. Her yapılan iyi ve kötü işleri de gören bir Allah vardır. İyiliğin mükafatını verir. Kötülerinde cezasını verir. Herkes mevki ve makamının değerini bilmeli ve ona göre davranmalıdır. Hakkı olmadı halde bazı mevkilelere gelen yada birileri tarafından getirilen(büyüklerimiz hiç bir sözü boşa söylememiştir; bazı makam ve mevkiilere gelirsin ama adam olamazsın sözü boşuna söylenmemiştir), bazı kurum amirleri bulundukları mevkiyi ebediyen kaybetmeyecekmiş gibi keyfi uygulamalar yaparak emrindeki personeli de kendi kölesi gibi görüp hareket etmesi o mevkideki insanın hafifliğinin göstergesidir. Bu gibi kişiler iyi niyetle ilçeye hizmet yapmaya çalışan kişileri eleştirmekte bazı yerler de de Beşikdüzü düşmanlığı yapıp hizmet gelmesini engellemeye çalışmaktadır. Bunları en kısa sürede açıklayacağım.” Dedi.

besikduzuyesilkoyhaber

En son Haberler