Beşikdüzünde Satılık Bina

Beşikdüzü Fatih Mahallesi Zümrüt Sokakta (Oğuz Köyleri durağına 150, Terminale 200 m. Mesafede ) dükkân + 5 daire yapı ruhsatı olan ama -resimde görüldüğü gibi- şuanda dükkân ve 2 dairesi tamamlanıp oturma izni alınan binamız satılıktır.

Bina daireleri yaklaşık 130 m2 olup ; 3 oda 1 salon mutfak, banyo, WC’den oluşmaktadır. Dairenin planı çok kullanışlıdır. Bina yapımına 2008’de başlanılmış olup; 2009’da oturma izinleri alınmıştır. Bina da asansör yeri mevcut olup bina tamamlanmadığı için yapılıp faaliyete geçirilmemiştir. Dairelerin kalorifer tesisatı doğalgaza uyumlu şekilde tamamlanmıştır. Bina çift tuğla ile arasına strafor koyularak örülmüş ve binanın iç-dış sıvası tamamlanmıştır. Bina aile apartmanı olarak düşünüldüğünden temelinden bu duruma gelene kadar titizlikle takip edilmiş; kalebodurunda, mutfak dolabında, avizlerinde, kapılarında… vs tüm aksamında 1.sınıf kaliteli malzeme kullanılmıştır.Dairelerin bütün bölümleri kartonpiyer ile çevrilidir. 1.kat dairesi yazdan yaza toplam 2 ay ancak kullanılmıştır. 2.katın dairesinde ise 2 yıldır aile yaşamaktadır.

Binamız, küresel ısınmadan en az etkilenen Bölgemizde müstakil aile apartmanım olsun diyenler için kaçırılmayacak bir fırsattır. Beşikdüzü’nde inşaat sektörünün öncüleri ve 2 emlakçı binamıza ( dükkan + 2 daire + 3 hava katı için) toplam 300.00TL(üçyüzmilyar) fiyat biçti ancak bizim istediğimiz fiyat 290.00TL’dir( ikiyüzdoksanmilyardır).

Daha ayrıntılı Bilgi almak için Birol KÖSE ile 0530 882 61 55 nolu telefondan görüşebilirsiniz.

En son Haberler