Beşikdüzü Kaymakamı futbolculara tatlı ikram etti

Bölgesel Amatör Lig 3.grupta geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Bulancak Belediyesporu 2-0 yenerek liderliği tekrar geri alan Beşikdüzüsporu idmanda ziyaret eden Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör, futbolculara tatlı ikram etti.

Beşikdüzü İlçe Stadyumunda idmana çıkan futbolcuları Cuma günü saat 14.00’ta oynayacağı Fatsa Belediyespor maçı önce Garnizon Komutanı Ali Özsağlam ve İlçe Emniyet Müdürü İlker Kara ile ziyaret eden Kaymakam Alper Faruk Güngör’ü idman sahasında Kulüp Başkanı Harun Topal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Alınan hayati 3 puan  liderliğe tekrar oturmalarından dolayı yönetimi, teknik heyeti ve  futbolcuları tek tek tebrik eden Kaymakam Güngör, “Bu galibiyet muhteşem bir galibiyet oldu. Beşikdüzü’ne yakışır bir mücadele verdiniz. Sizleri bu başarınızdan ve çentilmece mücadelenizden dolayı kutluyorum. Önümüzde çok önemli Cuma günü oynayacağımız Fatsa Belediyespor maçı var. Artık iki maç kaldı. İki maçı kazandığınız taktirde rakipleriniz ne sonuç alırlarsa alsınlar 3.ligdesiniz. Belki Cuma günü maçı kazanmanız ve rakipleriniz puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunuzu ilan da edebilirsiniz. Sizleri bir kez daha kutluyor, Cuma günü hep birlikte bir zafere daha imza atacağınızdan eminiz. Artık 3.lige çıkmak sizin elinizde” şeklinde konuştu.

Yapılan sohbette yönetim, teknik heyet ve futbolcular, 3.lige çıkacaklarına inandıklarını, içerdeki ve dışarıdaki iki maçımızı kazandığımız taktirde Kaymakam Bey’in de belirttiği gibi, rakiplerimiz ne sonuç alırlarsa alsınlar biz 3.lige çıkacağız” şeklinde konuştular.

Beşikdüzü Haber

 

En son Haberler