Tonya Halk Eğitim Sergi Açıyor

Birbiri ardına yaptığı başarılı faaliyetlerle Tonya’da göz bebeği olan Tonya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Trabzon Forum Alışveriş Merkezinde sergi açıyor. Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarının tanıtılacağı sergi bir hafta açık kalacak.

Gez Dünyayı Gör Tonya’yı / Tırmaçtan Camadana adıyla düzenlenecek sergide, yöresel el sanatlarına yönelik ürünler bulunacak.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selçuk Kahyaoğlu, “Yöresel el sanatlarımızı tanıtmayı amaçladığımız sergi 9 Eylül’de Forum alışveriş merkezinde açılacak. Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarımızı anılarda tazelemek için GEZ DÜNYAYI GÖR TONYA’YI diyerek yola çıktık. “Tırmaçtan Camadana ” uzanan el emeği göz nuru ürün yelpazesi ile 9-13 Eylül 2011 tarihleri arası Trabzon Forum Alışveriş Merkezindeyiz. Sizleri 9 Eylül 2011 cuma saat 17:00 de horon gösterisi ile açılışı yapılacak “TIRMAÇTAN CAMADANA” Yöresel El Sanatları Sergimize davet ediyoruz. Bu arada, serginin açılışı için bizleri teşvik eden ve katkıda bulunan ilçemiz Kaymakamı Sayın Şenol Turan’a da teşekkür ediyoruz.” dedi.

Beşikdüzühaber

 

 

 

 

En son Haberler