Resullü köyünde Yine Hırsızlık

Daha öncede haber yaparak duyurduğumuz ve tüm Oğuz köylülerine bu konuda uyarılarda bulunmuştuk ama olmadı yine kim veya kimler olduğu belli olmayan kişi veya kişiler tarafından Resullü köyünde orta mahalle okul yanında bulunan 7 eve girilmiş ve bazı eşyalar, ağırlıkta  bakır alındığı bildirilmiştir.

Haber hakkında  bilgi aldığımız Resullü köyü Muhtarı sn Mustafa Demirci hırsızlık olayının gerçekleştiği evlerde jandarma ekipleri ile beraber gerekli inceleme ve tutanaklar tutulmaktadır demiştir.

Hırsızlık olayının  bugün gerçekleştiği ve girilen evlerin boş olduğu kapı ve pencerelerin zorlanarak açılması ile evlere girildiği yine Muhtarımız Mustafa bey’in verdiği bilgiler arasındadır.

Böyle kötü bir olayın tekrar yaşanmamasını temenni ederek evelerine girilen köylülerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yaşanan bu olaydan ders alarak lütfen evimiz boş olduğu zamanlarda evimizde değerli eşyalarımızı,Para ve ziynetlerinizi bırakmayınız .Köylerimizin neresinde ne şekilde olursa olsun tanımadığımız  kişi veya kişilere  rastladığımızda lütfen hemen ev veya cep telefonlarımızdan 156 Jandarma ihbar hattını arayalım.

Konu ile ilgili Diğer haberimiz için TIKLAYINIZ

Haber ve Bilgi için [email protected] e-posta adresinden bize ulaşabilirsiz.

En son Haberler