Ahmet Koçak’tan Trabzonspora ziyaret

Fanatik taraftarımız Ahmet Koçak takımımızın akşam antrenmanını ziyaret etti. Teknik heyet ve oyuncularımızı karşısında gören Koçak oldukça duygulu anlar yaşadı.

Almanya’nın Ausburg kentinde yaşayan ve 17 senelik bir mücadelenin ardından A-TS 61 nolu plakayı almayı başaran taraftarımız Ahmet Koçak, öğle saatlerinde aldığı onur üyeliği belgesiyle birlikte tesislerimize gelerek, takımımızın akşam idmanını bekledi. İdman sahasına ilk çıkan kişi olan   Koçak, teknik heyet ve futbolcularımızı görür görmez büyük heyecan yaşadı. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile bir süre sohbet eden Koçak’a Kaptanımız İbrahima Yattara imzalı formasını hediye edildi.

Fanatik taraftarımız Ahmet Koçak, tarifsiz duygular yaşadığını belirterek, “Artık dünyaları bana verseler gözümde yok. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz”

ifadelerini kullandı.

Almanya’nın Ausburg kentinde yaşayan ve 17 senelik bir mücadelenin ardından A-TS 61 nolu plakayı almayı başaran taraftarımız Ahmet Koçak’a Yönetim Kurulumuzun onayıyla Divan Başkanlık Kurulumuz tarafından Onur Üyeliği sıfatı verildi.

Mücadelesi camiamızca övgüyle karşılanan Ahmet Koçak bugün eski ve yeni Divan Başkanlarımız Nizamettin Algan ve Ali Özbak’la Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde bir araya geldi. Algan ve Özbak, müze ziyaretinin ardından Koçak’a onur kurulu üyeliği belgesini teslim ettiler. Koçak, aldığı belgenin kendisini gururlandırdığını vurguladı.

Trabzonspor Resmi Sitesi

En son Haberler