Trabzonspor İstanbul’a gitti

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor İstanbul’a gitti. Şenol Güneş, sakatlıktan yeni kurtulan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz’ı, riske etmemek için, kadroya almadı.

Trabzon Havaalanı’ndan saat 13.00’de hareket eden Bordo-mavili kafilede 18 futbolcu yer aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlıktan yeni kurtulan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz’ı riske etmemek için kadroya dahil etmedi. Sakatlığı bulunan Engin Baytar ile birlikte Mehmet Çakır, Sezer Badur, Ferhat ve cezalı olan Tayfun Cora da kadroda yer almadı.
Bu arada, Trabzon Havaalanı’na gelen bir grup taraftar, internet üzerinden takımın İstanbul’a hareketini canlı yayımlayarak taraftarlara aktardı.

Trabzonspora borsa müjdesi!

Temettü belasından kurtulan Bordo-Mavili kulüp, geriye dönük 15 milyon TL lik temettü faizi için de çözüm yolu hazır. Başkan Şener, Bu tarihi olay, bir milattır dedi

 

Trabzonspor’un borsa atağında dün dev bir adım atıldı. Dün Trabzonspor Futbol AŞ ve Sportif A.Ş. şirketlerinin birleşmesine dönük hissedarlara yapılan gönüllü çağrı için verilen son gün dolarken, hiçbir hissedar geri dönüş yapmadı. Ve böylece iki şirketin birleşmesi gerçekleşirken, bundan sonra Trabzonspor’un hissedarlara temettü faizi dağıtma döneminin de bitmesiyle önemli bir sıkıntıdan kurtulmuş olundu.


Geçmişe dönük mahkemelik olunan 15 milyon TL’lik temettü faizinden de şirketlerin birleşmesi ile büyük ölçüde kurtulacağı, ödeme kararı halinde bile elindeki hisseleri vererek nakit çıkışı engelleyeceği öğrenildi. Trabzonspor’da borsadaki bu dev adım ile önemli bir kriz aşılmış oldu. Başkan Sadri Şener, “Temettü belasından kulübü kurtarmış olduk. Tarihi bir olay bu. Trabzonspor için bir milat. 85 milyon TL bir borçtan kurtuldu kulüp. Geleceğe artık daha güvenle bakıyoruz, yeni zaferlere ambargo koyacağız” dedi.

Karadeniz

En son Haberler