Son Dakika Spor Gündemi Yöresel Haberler 

Trabzonspor 0-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Trabzonspor, Avni Aker’de Beşiktaş’ı konuk etti. Celustka’nın penaltıya sebebiyet verip atıldığı maç, Quaresma’nın penaltıyı değerllendirmesiyle 1-0 Kartal’ın lehine sonuçlandı. Bu sonuçla sezonun ilk derbi zaferini Siyah-Beyazlılar kazanmış oldu.

Mücadele oldukça hızlı başladı. Fırtına, ilk dakikalarda rakibini sahasına hapsetti. Ancak bir türlü golü bulamadı. İlk yarının ortalarından itibaren hareketlenen Kartal da bulduğu fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarının başlarında maç, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Siyah-Beyazlılar’ın hocası oyuna müdahale edince, kilit çözüldü ve art arda pozisyonlar ortaya çıktı. Dakika 77’de Celustka, Mustafa Pektemek’i düşürdü ve penaltıya yol açtı. Hakem Fırat Aydınus, Celustka’yı kırmızı kartla oyundan attı. Beşiktaş’ın yıldızı Quaresma, penaltıyı gole çevirdi: 0-1. Trabzonspor, golün ardından 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleyi sürdürdü; 90+2. dakikada golü de buldu ama hakem faul gerekçesiyle golü saymadı. Mücadele Beşiktaş’ın zaferiyle bitti.

Fanatik

En son Haberler