Yöresel Haberler 

Onur Şanlı’dan Beşikdüzü’ne Konser

Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçısı Onur Şanlı, memleketi Beşikdüzü ilçesinde muhteşem bir konser verdi.

Aziz Gözaçan Kapalı Spor salonunu tıka basa dolduran binlerce Karadeniz müziği sevenlerine kendi çaldığı kemençe ve davul-zurna eşliğinde doyumsuz bir gece yaşatan Şanlı, “Ben Beşikdüzülüyüm. Dolayısıyla buraya bir vefa borcum var ve her zamanda olacaktır. Bu manada böyle bir konser düzenlemeyi düşündüm. Bundan sonrada her yıl geleneksel olarak bu geceyi organize edeceğiz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Konser sırasında sahneye davet edilen Beşikdüzü Belediye başkanı Ramis Uzun ile Şalpazarı Geyikli Belediye başkanı Muzaffer Türkmen, sanatçı Onur Şanlı’ya teşekkür ederek, başarılar dilediler. Gecede Vakfıkebir Öz Mevlana Taş Fırın sahipleri Gökhan ve Kardeşi Ahmet Aydın tarafından Şanlı’ya büyük bir Vakfıkebir ekmeği hediye edildi.

Programın sunuculuğunu yapan Mavi Karadeniz TV’den Kaptan Yusuf (Yusuf

Keleş)’in şehitlerimiz adına gecede yaptığı anlamlı konuşmasını binlerce kişiyi ayağa kaldırarak alkış tutturmasıyla süslemesi büyük takdir topladı.

Yaklaşık 5 saat süren konser vatandaşların horon ve kolbastı oyunlarıyla sona erdi.

Kaynak:Beşikdüzü

En son Haberler

One Thought to “Onur Şanlı’dan Beşikdüzü’ne Konser”

  1. nihal

    cok severek dinledıgım bır sanatcı benıim icn cok degerlı kemence calmasını ve kemenceye olan uyumunu sesının kemenceye yakışması harıka hele de org’a olan uyumu harıka ben severek dınlıyorum basıralarının devemını dılıyorum….kendısıne tesekur edıyorum

Comments are closed.