Necati Selvitop’la Semazen’de Eğlence”Video Eklenmiştir”

Sancaktepe’de bulunan Semazen düğün salonlarının 2.si olan Salon Semazen 2’de Kral Karadeniz ekranlarından da her çarşamba 9,30 da canlı yayınlanan Necati Selvitop’un programına katıldık.

Güzel geçenin başlangıcında hoş ortam ve hoş bir karşılama ile her konuk için rezerve edilen bölümlere alınıyorsunuz. Ardından güler yüz ve nezih ortamda salon semazen’in ikramı olan Çorba, Lahana(pancar)çorbası, lahana sarma, turşu kavurma ve tatlı ikramları ile çaylarımız yudumlayarak güzel bir eğlence başlamış oluyor.Bu haftaki Canlı yayın konukları Erdal Güvendi, Menekşe, Osman Çınar, Cene Cemal ve Şükrü Güler ile eğlenceye, kemençe’ye ve horona doyana kadar eğlendik.

Hoş bir ortam’a her çarşamba akşamı sizleri’de bu güzelliği yaşamanızı  tavsiye ediyorum. Salon ücreti kış başına 15.00Tl bu fiyata bu kalite her yerde yakalanmaz.Sn Necati Selvitop’un canlı yayın sırasında sitemizin ismin ide söylemesi bizleri canlı yayında tüm ülkeye tanıtmasında bizlere ayrıca bir gurur vermiştir. Bu güzel jesti ile bizleri, sitemizi önere eden Necati Selvitop’a Teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Gece ile ilgili  Video’lar hazırlanmaktadır.

Büyük görünüm için Fotoğrafların üzerine Tıklayınız.

Haber ve bilgi için [email protected] bize ulaşabilirsiniz.


En son Haberler

4 Thoughts to “Necati Selvitop’la Semazen’de Eğlence”Video Eklenmiştir””

  1. Ertuğrul DÜBÜŞ

    Son anda çalışma saatleri değiştiği için gelemedim. Gelemediğime şimdi daha çok üzüldüm. lahana sarmanın, turşu kavurmanın tadını, kemençenin ve horonun keyfini sonuna kadar çıkartmışsınızdır umarım…

  2. NECATİ SELVİTOP

    OĞUZLU KOMŞULARIMI HEMŞERİLERİMİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR VE ZAMAN ZAMAN DAVETLERİNE KATILIYORUM BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM İNSANIN YAKIN DOSTLARIYLA BİR ARADA OLMASI İSTANBULDA MİLLİ PİYANGODAN PARA ÇIKSA BENİ BUKADAR MUTLU ETMEZ SİZLERİ SEMAZENDE GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ CANIM HEMŞERİLERİME BİR KEZ DAHA TŞK EDİYORUM ÖVGÜLERİNİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM 16 ŞUBATTA BİR GECEM VAR İNŞALLAH YOĞUN BİR KATILIM OLURDA BAZI PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİRİM BİR DAVETİYE İLE İKİ KİŞİ GELEBİLİR DUYURURSANIZ MUTLU OLURUM SAYGI VE SEVGİLERİMLE BAŞARILAR

    1. Sn Necati bey öncelikle bu kalite ile güzel bir proğlamla bizlerin karşısına cıktığınız için biz teşekkür ederiz.Canlı yayında sitemizi hatırlamanız ayrıca hoş bir davranış oldu bizlerde zaman ve imkan doğrultusunda her zaman sizleri yanlız bırakmammaya gayret ediyoruz.

      16 Şubat’ta yapacağınız geceniz şimdiden başarılart diliyorum.Tarih olarak zaman yaklaştığında sitemzde gerekli duyuruyu yaparız inşallah.

      Sevgi ve saygılar.

  3. RAMAZAN COŞKUN

    SALONUN ŞIKLIĞI, PERSONELİN GÜLERYÜZLÜ, SUNUCU KARDEŞİM NECATİBEYİN HOŞSOHBETİ,TÜM KATILIMCILARIN SICAKLIĞI İLE HOŞ BİR GECE GECİRDİK NECATİ BEYE BAŞARILARININ DEVAMLI OLMASINI TEMENNİSİYLE HAAAAAA BU ARADA KURTLARIMIZI İYİCE BİR DÖKTÜK .TÜM KATILIMCILARA VE BU ORGASNİZASYONDA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜRLER . BU ARADA 16 ŞUBATTA YAPILACAK OLAN ACIK ARTIRMAYA 37.000 TL İLE KATILIYORUM NECATİBEY HABERİN OLSUN.

Comments are closed.