Hafızlık İcazeti

  Resullü köyü yukarı mahallesinden  İstanbul Kâğıthane’de ikamet eden (Hotuğun)Havva Çolak’ın oğlu  Erol Çolak’ın kızı uzunca bir gayret ve çalışmasını sonucunda Hafızlığını bitirmesi nedeni  ile Hafızlık  icazet töreni yapılacaktır. 

06.02.2011 Pazar günüöğle namazından sonra Yapılacak olan icazet törenine Akrabalarımızı, yakınlarımızı,  Dostlarımızı ve bütün oğuz köylülerini  bu gururlu ve mutlu günümüzde aramızda olmalarını isteriz.İcazet praoğramımız ikramlı olacak ve bayan müsafirlerimize yönelik olacaktır.Erkek müsafirlermiz Kağıthane’de bulunan Resullü köyü Eğitim Kültür sosyal kalkındırma ve dayanışma dernek lokalinde(Karadenizliler derneği) ağırlanacaktır.

Erol ÇOLAK ve Ailesi

Oguzlular.com Ailesi olarak Hafız yavrumuzu, Anne ve Babasını  bu güzel başarıdan dolayı kutlarız.ALLAH hayırlı mübarek eylesin.

Tarih:06.02.2011Yer :Gönül Dostları Derneği 

Hamidiye Mah. Girne Cad.Sular idaresi/KÂĞITHANE

En son Haberler

7 Thoughts to “Hafızlık İcazeti”

  1. nurettin coşkun

    öncelikle hafız kızımızı kutlar böyle bir evlat yetiştirdiği anne baba ve bütün yardımcı olanlardan ALLAH razı olsun şansınız bahtınız yolunuz açık olsun ALLAH yardımcınız olsun

    1. erol çolak

      çok saol nurettin abi allah sizlerdende razı olsun

  2. Osman BUDAK(Hüseyinoğlu)

    Öncelikle hafız olan bu kızımızı kutlar;sonra anne babasınıda tebrik ederim. Erol kardeşim hafız olmak çok büyük bir nimet , evladınızın hafız olmasına vesile olmakla çok güzel yapmışsınız. Örgün eğitimdeki tahsilinide başarıyla tamamlaması dileğiyle selamlar.

  3. ismet Kılıçarslan

    Peygamber efendimiz (sav) buyuruyorki.. Her kim kuranı okur onunla mel ederse,onun anne ve babasına kıyamet günü öyle bir taç giydirirki güneşin nuru o taç ın yanında sönüp kalır.hadisi şerif… Öldükten sonra amel defterleri kapanmayan sevapları devam eden üç kişi vardır bunlardan bir tanesi de kuran ehli bir evlat yetiştirendir….sizin en hayırlınız kuranı öğrenen ve öğretendir.kuran talebesi gökteki melekler kuşlar hatta denizdeki balıklar bile dua ve istiğfar ederler.
    Bu hadisi şeriflerin övgüsüne mazhar olan Hafızımızın Anne ve babasını tebrik ediyoruz.Yaştaşları oyun ve eğlencedeyken yüce Allah ımızn kelamiyle meşgül olan onu tertemiz beynine ve kalbine yerleştiren hafız evladımızı canu gönülden tebrik ediyoruz,bu zamanda ne büyük bir meziyet tüm ailelere örenk olsun inşallah,insanlar bunun için yarıssınlar,Rabbim bizim evlatlarımıza da nasip eylesin.
    Köyümüzde filizlenen bir tohum olur inşallah,rabbim sayılarını artırsin,dünyada da ahirette te o hafız evlatlarımızla iftihar edelim.
    Bu mekanları açanları maddi ve manevi destekliyenleri hocalarını talebelerini ve yetiştiren fedekar Anne ve babayı da tebrik ederiz.
    Ya ilim öğrenen ol,Ya ilim öğreten ol,Ya da bunları malıyla canıyla destekleyen ol, dördüncüsü olma….
    İsmet Kılıçarslan ve ailesi..Medine Pazarı

  4. MUHAMMET TAŞKIN

    Hafız kızımı tebrik ederim.Hafız olamasına vesile olan öncelikle anne ,baba,hocaları v.b diğer katkıda bulunanlardan Allah cc razı olsun.Cenabı Allah cc beldemizde sayılarını arttırsın inşallah.Mahşerde sahibine anne babasına ve bir rivayete göre de yakınlarından sevdiklerinden 70 kişiye şefaat edeceği bildirilmiştir.
    Cenab-ı Hakk cümlemizi Kura’nı Kerimi Hakkıyla anlamaya ve okumaya çalışan kullarından eylesin. AMİN.

  5. Hayrettin KILIÇARSLAN

    Hafız kızımızı bu özverili başarısından dolayı tebrik ederim.Bu zamanda böylesine güzel bir duyguyu sevinci bizlere yaşatmasına sebep olan başta anne babasına hocalarına ve yakınlarına canı gönülden teşekkür ederim.İNŞALLAH küçük bir çekirdekten kocaman bir çınar ağacının dallanıp budaklanması gibi böylesine güzel evlatların ve anne babaların çoğalması dileğiyle ALLAHA EMANET OLUN.Mevlam yar ve yardımcınız olsun…

  6. erol çolak

    06 02 2011 pazar günü çok güzerl bir icazet töreni olmuştur. Katılıp bizi onurlandıran eş dost ve köylülerimize canı gönülden teşekkür eder ALLAH’tan bu duyguyu bütün köylü eş dost arkadaşlara yaşatmasını temenni ederim. Herkesin güzel duyguları bizi çok mutlu etti inşallah yüce rabbimiz dünya ve ahirette utandırmasın. Gerçekten çok güzel bir gündü anlatılacak çok şey var ama yazıya dökülmekle olmaz yaşanması lazım.RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH

Comments are closed.