Sizinde Bir Reklamınız Olabilir

Sayın site dostlarımız bu sitenin kuruluş amacı siz değerli dostlarımıza Oğuz köyleri hakkında bilgi haber ulaştırmaktır tiçari bir amacı veya her hangi dernek veya resmi bir kurumun tekelinde değildir.

Ben ve arkadaşlarım sizlerin bizlere bildirmiş olduğu haberleri yazı,fotoğraf ve videolarla günlük 600  kişiye ulaştırmaktayız.Bu uğurda gece gündüz emek ve zaman  harcıyoruz.

Bütün bunların yanı sıra bizim emsalimiz olan siteler içersinde tek olarak başlattığımız bir cep telefonlarına mesaj atarak vefat,sağlık haberleri,düğün,nişan gibi haberleri siz değerler dostlarımza gönderiyoruz.Her gönderdiğimiz mesaj 425 kişiye ulaşmaktadır.Mesajlarımız sizlere üçretsiz olarak gönderilmektedir.

Bütün bunların yanı sıra ben ve arkadaşlarım hiç bir maddi beklentisi olmadan bu emek ve uğraşı yapmaktayız.Bu hizmetlerin site ve sms giderleri için şu ana kadar kendi imkanlarımız kullandık kullanıyoruz.

Siz değerli esnaf dostlarımızdan, takipcilerimizden ricamız sitemize REKLAM VERMENİZDİR VERECEĞİNİZ KÜÇÜK REKLAM KARŞILIKLARI ÜÇRETLER OĞUZ KÖYLERİ VATANDAŞLARINA BİLGİ ULAŞIMI SAĞLAYACAKTIR.

Sitemize reklam vermek için: Halil İbrahim CoşkuN 0 535 350 28 37 nolu telefondan veya

[email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

En son Haberler