Başarılı öğrenciler plaketle ödüllendirildi

Beşikdüzü Talebe Yurdu tarafından 2010-2011 eğitim-öğretim yılının ilk yarısında çeşitli okullarda başarılı olan yurt öğrencileri plaketle ödüllendirdi.

Gönüllü rehber öğretmeni Ahmet Akça’nın açılış konuşmasıyla başlayan programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Arslan; Talebe Yurdu’nun hayırsever ve gönüllü insanların katkılarıyla yürüyen bir kurum olduğuna dikkat çekti. Arslan: “Burada görev yapanlar gönüllülük esasına vakıf usulü yürümeye dayalı hizmet vermekteler. Buradaki 70 öğrencimizden lisede takdir alan öğrencilerimize plaketleri veriliyor. Ben bu yurda emeği geçen tüm hayırseverlerimizi ve yurt müdürümüzü, idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi.

Kaymakam Alper Faruk Güngör ise: “Ben yurt yönetimine, katkı sağlayan herkese bu yaştaki çocuklarımıza eğitim hayatında yurt açarak, onlara kalacak yer sağlayarak eğitimlerine katkı sağlayan herkese şükranlarımızı arz ediyorum. Eğitim ağırlıklı, terbiye almış bu kardeşlerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında, okul sonrası hayatlarında başarılar diliyoruz.”dedi.

Ödül törenine; Kaymakam Alper Faruk Güngör, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, İlçe Emniyet Müdürü İlker Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Arslan, Şube Müdürü Enver Koç, İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Harun Topal, İl Genel Meclisi ve AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, Yurt Müdürü Abdi Mahmutoğlu, Görele Talebe Yurt Müdürü Mustafa Öksüzoğlu, Akçaabat Talebe Yurdu Müdürü Fehmi Mısırlı, daire amirleri ve veliler katıldılar.

Tören, toplu fotoğraf çekimi ve yemek ikramıyla sona erdi.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler