Lille Maçı Öncesinde

İlk 45 dakika Karabük adına 3 net pozisyonla başladı. Trabzonspor ise 20 dakikada 6 kez ofsayta takıldı, 3’ü tartışılır!
İlk yarıda Sapara, Volkan’a katkı sağlayamadı. Burak’ın iştahı tartışılmaz. 22’nci dakikada golü attı. Burak golü atana kadar oyunda düzen sağlayamadık. Yediğimiz bir gol var ki evlere şenlik. Tolga aynı golü geçen yıl Eskişehir maçında da yemişti. Cepheden gelen toplarda çizgide kalarak devleşeceğini sanıyor ama küçülüyor.

Santra yaptıktan sonra öyle bir gol kaçırdık ki, Brozek resmen gol olmaması için pas verdi. Trabzonspor’un defansında yapılan hatalar Karabükspor’un gol şansını artırdı. Orta sahada Zokora olmasa sıkıntımız çok daha büyürdü. İkinci golü bulduktan sonra yine yersiz hareketler Colman da olduğu gibi Alanzinho’da da başladı. Skor ile maçı dengelemek gerekirken anlamsız bir şekilde Karabük’ün üzerine gitmenin bir anlamı yoktu.

Gücümüz ve tempomuzu ayarlayamayınca buna orta sahada pas hataları da eklenince defansta pozisyon vermeye ve aralara atılan her topta tehlike yaratmaya başlandı. Tam tehlike çanları çalarken yine sahneye 2 golün sahibi gemisini kurtaran Burak çıktı. Takımı adına golü attı ve maçı noktaladı.

Kısaca özetlersek kendi sahamızda oynarken bu kadar pozisyon vermek defans adına soru işaretlerini artırdı. Karabük daha akıllı ve cesaretli olsa maçın skoru daha farklı olabilirdi. 3 puanı alan bizdik ama oyun olarak istenilen seviyede değiliz. Her zaman sahneye Burak çıkamayabilir. Alternatifler geliştirmek ve daha üst seviyede olmak zorundayız.
Özellikle Lille maçı öncesinde!

Soner Boz

En son Haberler