Oguzlular.com Sitesi

Değerli dostlar sayın hemşerilerimiz.Biz oğuzlular.com site yöneticileri olarak siz değerli dostlarımızın en doğru,hızlı güvenilir haber iletişimizi sağlamak için gayret içersindeyiz.Haberlerimizde mümkün olduğunca fotoğraflara yer vermeye çalışmaktayız. 

Sitemizin oğuz ismi biz genç nesillere anlatılan ve geçmişimizde Çakırlı, Dolanlı, Resullü, Türkelli köyünün ayrı muhtarlıklara ayrılmadan önceki tek ismidir kocaman bir tarihe ismini vermiş oğuz köyleriyiz biz. Halen  gurbet ellerde nerelerisin Trabzon hangi ilçesi Beşikdüzü ne güzel der öğretmen liseniz var sizin Beşikdüzü nün neresindensiniz eski adı oğuz köyü diyoruz ve birçok kişi bu şekilde anlatınca daha hafızalarda kalmışlık ve tanınmışlık ortaya çıkıyor bu nedenle bizlerde tek yürek olmak istedik ve sitemizin adını www.https://oguzlular.com ismini verdik. 

Kulağımıza gelen veya dost sitelerden aldığımız oğuz köyleri haberlerini en güzel şekilde sizlere sunma gayreti içersindeyiz. Bununla beraber Beşikdüzü ilçesinin ve çıvar köylerinde haberlerini paylaşma gayreti içersindeyiz. 

Sizleri’nde bizlere verdiğiniz destek için her zaman minnettarız. Sitemize günlük ortalama 500 kişi girmekte ve yine ortalama 2500 sayfa gezinmektesiniz sizlerin bu desteği bizlere daha fazla hizmet etme aşkı vermektedir. 

Bizler dostlarımızı her zaman internet ortamında haber vermek için bu site faaliyet sunsa da herkesin interneti veya her an internet başında olamayacağınız düşündüğümüzden yine sitemizde yayınladığımız haberleri önsöz niteliğinde dostlarımıza bildirmek maksadı ile cep telefonlarına gönderdiğimiz bir ücretsiz  SMS sistemi başlattık ve yaklaşık 4 aydır (ay başına 3000 mesajla)  bu hizmetimizle daha hızlı haberleşme sağlamaktayız. 

SMS hizmetimizden yaralanmak isteyen tüm oğuz köylüleri [email protected] e-posta adresimize isim ve cep telefon numaralarını yazmaları yeterli olacaktır.Şu anda bu hizmetimizden 250 çıvarında oğuz köylüsü yararlanmaktadır. 

Bizler sizlere sunduğumuz bu hizmetlerimizin karşılığında her hangi bir beklentimiz olmadan sunmaktayız. Bunun yanı sıra sunduğumuz bu hizmete katkıda bulunmak daha güzel bir iletişim hizmetlerinden yararlanmak ve destek olmak isteyen değerli esnaf dostlarımızın da REKLÂM vermek süratiyle desteklerini beklemekteyiz. Reklâmlarınız için [email protected]  e-posta adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 

Sitem iz’in sadece bir haber portalı olmasın dedik ve bunun yanında eğitim’e bir katkıda bulunmak maksadı ile EĞİTİM ODASI adı bir bölüm ilave ederek burada eğitim gönüllüsü öğretmenlerimizin faydalı bilgileri sizlere aktarmasını sağlamaya çalışacağız.Bilgi paylaşımında bulunmak isteyen değerli öğretmenlerimizin yazılarına yer vermeye hazırız.Yazılarınız için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.. 

Verdiğiniz destekler için teşekkürlerimizi bildirir güzel haberler paylaşmak dileği ile sağlıklı günler dileriz. 

www.https://oguzlular.com

Yönetimi adına

Halil İbrahim COŞKUN

En son Haberler