Diğer Haberler 

20 Yıllık Yol Özlemi Son Buldu

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Kalegüney Köyü’nün 20 yıllık yol özlemi sona eriyor 

Beşikdüzü ilçesi Kalegüney Köyü’ndeki 20 yıllık yol özlemi sona eriyor. Özel İdare tarafından programa alınan yolun bu yıl için 500 metrelik bölümünün yapılması hedefleniyor.

Kurban keserek, yolun hayırlı olmasını dileyen köylülerin büyük sevinç yaşadığı yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör; KÖYDES kanalıyla ilçemize gelecek ödeneğin daha belli olmadığını dile getirerek; “KÖYDES ödeneğinin belli olmasından ardından bütün köylerimizde çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Bugün burada vatandaşlarımızın mutluluğunu görünce bizlerde çok mutlu olduk. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edebilmektir” dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Harun Demirci’de; “2010 yılı için ilçemizde 3.4 km. yeni yol yapımını programa alınarak, startını Kalegüney Köyümüzde vermiş bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde programa alınan diğer köylerimizde de yeni yol çalışmalara başlanılacaktır. Bu köyümüzün 20 yıllık yol özlemi vardı. Biz bu özlemi sona erdirmenin mutluluğunu sizlerle birlikte burada yaşıyoruz. Bizler her zaman sizlerin emrindeyiz. Ayrıca tüm köylerimize çöp konteynır dağıtacağız ve ayda iki kez köylerimizin çöplerini toplamaya başlayacağız.”

Özel İdare Şantiye Şefi İsmail Bostan’da yol özleminin kısa süre içinde bitirileceğini söyledi. Kölegüney Köyü Muhtarı Fazlı Diri ise, yıllardır özlemini duydukları yolun yapılmasında emeği geçen herkese köyü adına teşekkür etti.

Kaynak:Beşikdüzü gazetesi

En son Haberler