Bizden Haberler Makaleler Son Dakika 

Belediyede Mini Toplantı…

Sevgili Resullu Köylüleri, ve değerli Oğuzlular;

Belediye otobüsünün Resullü Köyümüze sefer düzenlemesi hakkında toplanan imza meyvesini vermeye başlamıştır.
İmza toplanarak yapılan başvuru sonucunda,Belediye encümeninden köyümüz adına olumlu karar çıkınca bugün,Sayın Başkan YENİGÜN Resullu köy dolmuşcularını makamına toplayarak mağdur olmamamız konusunda fikirlerimizi almıştır.

Buna göre kış tarifesi olarak,Pazartesi ve perşembe günleri sabah saat 08.30 köyümüz atölyesi önünden haraketle,çettemük yolundan Beşikdüzüne varmış olacaktır.Öğle dönüşü, Beşikdüzü Resullu köyü saatini şöför çalışanları ve araç durumuna göre belirleyip,bir resmi yazı ile köyümüze duyurmasına karar kılınmıştır.Bu nedenle,Resullü köyü çettemük yolunun bakım ve onarımını,görevlendireceği bir heyet ile rapor edilip,otobüsün rahatca çalışabilmesi şeklinde onarım ve bakımınıda üstlenmiştir.Yine bizlerin madur olmamamız yönünde Türkelli ve Resullu taksi dolmuşlarının tek durakta birleştirip,gerekirse sabitleyip çalışma izni vermeyi düşündüğünü beyan etmiştir.

Yeni iki kepce,bir kamyon ve bir kato makinası aldığını müjdeleyen başkan,ilk çettemük yolunda kato çalışması başlatacağını,Eynesil Belediye başkanı ile iş birliği içinde olduklarını,Eynesil çakırlı arası dere boyu yolun yapımını hedeflediğini bildirmiştir.

Hizmetten başka hiç bişeyi düşünmediğini,kimseye kırgınlığının olmadığının altını çizen Başkan YENİGÜN,Resullü köyüne belirli tespit edilecek yerlere kapalı bekleme durağı yapacağınıda sözlerine ekleyerek toplantıyı bitirmiştir.

En son Haberler

4 Thoughts to “Belediyede Mini Toplantı…”

  1. Köyümüz adına ve tüm oğuz beldesi adına hayırlı uğurlu olsun…

  2. ismet kılıçarslan

    Teşekkürler sayın başkanım sizede bu yakışır pes doğrusu sizin yolunuza tiken atanları ,değerli kıymetli başkanım çiçek veriyor , onların ayaklarına hizmet vermeyi teahhüt etmiş,hizmet vermeyi ibadet düşüncesiyle yola çıkmış.Teşekkürler Şakir başkanımTeşekkürler..
    İsmet kılıçarslan.

  3. bahtiyar açıl

    Ayni toplantıda çöp bidonlarınada değinen Başkanımız,Özel idarenin köyler üzerinde çalışma başlattığını ancak;Özel idarenin her köye sadece 2 çöp bidonu tahsis edebileceğini,bu konuyu Kaymakam ile bire bir görüştüğünü vede Kaymakam yetkisini kullanarak Resullu köyüne +1,yani 3 adet çöp bidonu vereceğini öğrendiğini beyan etmiştir.
    Bunun üzerine Kaymakama Resullu,Dolanlı ve çakırlı köylerinin çöp sorununu üstlendiğini;Sadece Resullu köyü için 40 adet bidon siparişi verdiğini duyurmuştur.

    1. İşte bu 40 bidon cok güzel bir sayı köyümüz için bunların toplanmasıda yine sanırım belediye tarafından yapılacak başarılar diliyorum başkana..

Comments are closed.