Diğer Haberler 

Sitemiz Herkeze Firefox Öneriyor

 * Yüksek Güvenlik
Artık kötü niyetli reklam yazılımları ve casus yazılımlara karşı koruyor.

* Çesitli sekmelerle tarayın
Yeni sekme sistemiyle aynı anda birden fazla web sitesini ziyaret edin.

İndirmek için Tiklayın.

* Otomatik Açılır Pencere Engelleme
Artık açılır pencerelere kızmayın Firefox bunları otomatik olarak engeller.

* Hızlı İnternet
Firefox ile web sayfalarının daha hızlı açıldığını hissedeceksiniz.

* Eklentiler
Flash player, Java ve diğer gerekli eklentilerinizi daha kolay yükleyip daha kolay bir şekilde güncelleyeceksiniz. (Güncellenen Java ile Mynet Okey oyunlarınız yarım kalmayacak)

Ödüllü tarayıcı Firefox eskisinden çok daha iyi. İnternette güvenle gezin; Firefox sizi virüslerden, casus yazılımlardan ve kendiliğinden açılmaya çalışan can sıkıcı pencerelerden korur. Başarımdaki artışın, kullanımdaki kolaylığın tadını çıkarın. Yola koyulmadan önce ayarlarınızı ve sevdiğiniz sitelerin bağlantılarını Firefox’a aktarmak çok kolay. Firefox’u indirin ve internetten daha fazlasını edinin…

Daha İyi İnternet Deneyimi
Firefox; virüsleri, casus yazılımları ve istenmeyen pencereleri saptayarak onları engelleyen bir arayüze sahiptir. Firefox sayesinde sayfalar hiç olmadığı kadar hızlı açılır. Üstelik sevdiğiniz sitelerin bağlantılarını kolaylıkla Firefox’a aktarıp kullanabilirsiniz. Sekmeli tarama, Canlı Yer İmleri ve bütünleşik arama çubuğu gibi özelliklerle dopdolu olan Firefox, internetten elde edebileceklerinizin daha fazlasına ulaşmanızı sağlar.

Kullanımı Kolay, Yönetmesi Zevkli
Firefox internete ulaşmanızı kolaylaştırır. Kolay anlaşılır arayüzü taramaya hemen başlamanız için gereken her şeyi size sunar. İçe Aktarma Sihirbazı aracılığıyla diğer tarayıcılardaki yer imlerinizi, ayarlarınızı ve parolalarınızı Firefox’a aktarabilirsiniz. İleri düzeydeki kullanıcılar da araç çubukları, eklentiler ve temalar sayesinde tarayıcılarını istedikleri yönde şekillendirip kendi tercihlerine göre ayarlayabilirler.

Detaylı Bilgi

En son Haberler